Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisgyerekkel fogorvoshoz?...

Kisgyerekkel fogorvoshoz? Vitte már valaki magával a gyerekét, mert nem volt kire hagyni?

Figyelt kérdés

2012. aug. 8. 22:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen. 5 hósomat muszáj voltam vinni legutóbb. Érdekesnek találta, zokszó nélkül végigülte a 40 percet a hordozóban.
2012. aug. 8. 23:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Ja, és a nagyot is vittem már magammal. Ő 3,5 éves
2012. aug. 8. 23:15
 3/8 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy az én lányom már 2,5éves,és nem az az egy helyben ülős típus! Nagyon nem! Mászik mindenre,mindent megnéz,megfog.

Félek mit fog szólni a doki,de tényleg nem tudom kire hagyni! A fogam meg nagyon fáj!:(((

2012. aug. 8. 23:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Babakocsiból nem tud elszökni. Én is abban vittem a 3 éves fiamat, mert én a fülészetre jártam napokig, és akkor pont szünet volt a bölcsiben.
2012. aug. 8. 23:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen! (bocsi, ekezetek nelkul tudok most csak irni)Es nagyon tartottam tole, de nem volt gond. Kisfiam 2,5 eves, szinten orokmozgo, nagyon erdeklodo, abszolut nem egyhelyben ulo. Nagyon jol alltak hozza, a fogaszat maga amugy is a nyugalom szigete, van egy egyszeru jatszosarok ( kisasztal szekkel, pluss allatokkal, konyvekkel, ceruzak, papirok, puzzle) es a kisasztalt a szekkel egyutt bevittek neki a szobaba, ahol a ferjemet kezeltek, engem kozben egy masik szobaban kezeltek. Ferjem vitte be magaval, mert az o kezelese rovidebbnek igerkezett. Nagyon jol elvolt kisfiam, ferjem mondta, hogy az asszisztensno figyelt ra meg a fogorvosno is beszelt hozza. Nagyon jol birta. Amikor keszen lettek, en meg a masik szobaban ultem a fogorvosi szekben, bekukucskalt hozzam, hogy megvagyok-e meg. :) Azt gondolom, hogy nagyon sok mulik a fogorvos hozzaallasan, tehat hogy nem hatraltato tenyezokent tekint a gyerekre, hanem baratsagosan elfogadja a jelenletet. A gyerekek ezt megerzik es eszerint reagalnak. Sok sikert, gyors gyogyulast!
2012. aug. 8. 23:58
 6/8 A kérdező kommentje:

Sztk orvos,és nincs játszósarok. Babakocsiban már hónapok óta nem ült,és 1000% hogy ordítana benne,minimum felborítaná magát vagy felállna. Nagyon utálja a babakocsit!:(

Nagyon parázom e miatt hogy fog nyugton maradni?!

2012. aug. 9. 00:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia! Értem, amit írsz. És megértem, hogy nagyon parázol. Én azt figyeltem meg, hogy amikor ennyire paráztam, és már minden rémséget átéltem gondolatban, nem történt semmi. Valahogy teljesen másképp és jól alakult. Bízz a lányodban és magadban is, hogy pozitívan is alakulhat! Még ha Sztk is, csak nem robotok dolgoznak ott. Jó, persze, sok rosszat hall az ember, de nem kell, hogy ezt bevonzzad! :) Nem akarom lekicsinyelni a problémádat, de ha belegondolsz, a fogfájás egy ugribugri, hisztis gyereknél sokkal rosszabb! Tudom, nekem is borzasztóan fájt, ki is kellett sajnos húzni. Életem első nagy fogász kezelése volt. Hát, ismeretlenül is, de drukkolok neked! Esetleg egy barátnő, aki elkísérne?
2012. aug. 9. 15:15
 8/8 A kérdező kommentje:

Sajnos nincs senki! Nincs bajom az Sztk-val,eddig (sajnos)nagyon sokszor voltam,de nem volt rossz élmény.

A gond az hogy amíg a fogammal bajlódik a doki meg az asszisztens,a lányom szétszedi a rendelőt,vagy lever valamit,mert nem lesz senki aki visszafogja. Ettől félek!!!:(

2012. aug. 9. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!