Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A gyerek hányéves koráig jár...

A gyerek hányéves koráig jár a GYED?

Figyelt kérdés
Csak mert nézem a gyed kalkulátorokat és csak másfél évre írja a gyed összegeket. Pedig úgy tudom, hogy 2 éves koárig jár a gyed, utána gyes.

2012. aug. 8. 14:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, 2 éves koráig. Előtte fél év tgyás.
2012. aug. 8. 14:39
 2/7 anonim ***** válasza:
2 éves koráig.
2012. aug. 8. 14:43
 3/7 anonim ***** válasza:

A gyed kalkulátornál általában meg kell adni a biztosított napok számát (vagyis hány napot dolgoztál előtte), mert ettől is függ meddig kapod.

Ha kellő napot ledolgoztál baba előtt, akkor 2 éves koráig jár a gyed. Csak némelyik kalkulátor alapból kevesebb biztosított nappal számol, de ez rád nem vonatkozik, ha baba előtt több évet ledolgoztál.

2012. aug. 8. 14:50
 4/7 A kérdező kommentje:

Igen, Sorry elírtam a biztosított napok számát!

Köszi!

2012. aug. 8. 14:59
 5/7 anonim ***** válasza:

max 2 éves korig

de ha nem volt csak 1.5 év munkaviszonyod (biztosítási jogviszony) akkor csak 1.5 évig és utána gyes

2012. aug. 8. 15:05
 6/7 A kérdező kommentje:

Gyökér privát válaszlolónak üzenem, hogy nem iszom nm dohányzom nem a pénz miatt szülöm a gyereket. Csak szeretm tudni, hogy mire számíthatok és mivelszámolhatok, mivel már van egy gyerekem és jó tudni hogy meg kell-e húzni a nadrágszíjat vagy úgyanúgy megkaphatje-e amit eddig megkapott.

Ismeretlenül ne írkálj már bunkóságokat és szépen fejeztem ki magam.

2012. aug. 8. 16:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Ja, Gyökér privátos mindenki magából indul ki!
2012. aug. 8. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!