Melyik esernyőre csukható babakocsit vegyem meg?
Kettő esélyest találtam. Kisfiammal sokat buszozunk, villamosozunk, jövünk-megyünk. Az egyik babakocsin van alul kosár is. A másik egyszerűbb. Érdemes a kosarasat megvenni? Az majdnem 1 kg-val többet is nyom. Ez a kosaras: [link] (kék-türkiz színt választanám)
Ez a könnyebb,egyszerűbb: [link] (szintén a kék-türkizt választanám)
Melyiknek mi az előnye vagy hátránya szerinted? Nem biztos, hogy lesz alkalmam élőben kipróbálni, és interneten kell megrendelnem (de ez nem gond, ha nem tetszik, visszacserélem). És még egy kérdés. Ezeken nincsen vállra akasztható heveder, lehet külön olyan rárakni? Vagy egyéb megoldás, hogy könnyen fel tudjam emelni a buszra? Eddig nem nagyon buszoztunk, el se tudom képzelni, hogy egy ilyen babakocsit kisfiammal benne ülve (ő 13 kg) felemelek és felviszem a buszra. Pedig sok anyukát láttam már. Vagy akkor hogyan? Babakocsi az egyik kezemben,kisfiam a másikban, vállamon a táska.... Ez kicsit meredek nekem... Vagy csak tapasztalatlan kezdő vagyok? Ne ítéljen el senki! :)
Köszi szépen! Hát, mondasz valamit. Egyik ismerősöm azt mondta, hogy a könnyebbre vegyek ilyen hálót és abba tudok pakolni. Erről mit gondolsz? Nem borul fel úgy könnyen a babakocsi?
Várok még további válaszokat, véleményeket!
Nekünk ez a fajta van: [link]
Van alul háló de olyan kicsi hpgy tényleg csak egy kisebb labda fér bele, úgyhogy Én a fülekre a DM es vászon szatyrot szoktam felaksztani és abba pakolo, nem borul egyáltalán. Viszont Én is azért vettem hogy majd a villamosra fel tudjak szállni, de mondanom sem kell még nem mertem elindulni én sem tudom hogy lehet fel - még csak csak de leszállni??? Múltkor a mozgólépcsőn lefele majdnem leestem babakocsistól, azt hittem meghalok az ilyedtségtől, nah azóta semmi ilyesmit nem csináltam...!
Nekem ikreim vannak, nemrég vettem teszveszen két használt egyszerű, könnyű esernyő babakocsit.
Az elsőhöz volt előző tulaj által készített zsák (szuper jó)
A másodikhoz anyukám csinált. Vettünk egy óvodás zsákot, annak anyu levágta a tetejét, visszavarrta, aztán laulra, felülre kétoldalra varrt a levágott anyagból madzagot, azzal kötöttem a babakocsi hátuljára.
És még így is iszonyú könnyű és nagyon kényelmes pakolni bele.
Én nem venném meg egyiket sem, mert nem túl strapabírók.
Mikor én is ilyesmit kerestem, akkor mesélte egy csaj a játszón, hogy vettek Bertoni esernyőre csukható babakocsit, mert szuper akciós volt és a busz, villamos, mozgólépcső,városi közlekedésben neki nagyon jól jött. Na hát a kocsinak 2 hét után eltört a kereszt váza, és az utcán rogyott össze, pedig a gyereken kívül nem volt benne semmi.
Na mi is végig néztünk ezer félét. Mindegyikbe beleültettem a lányom, nem nagyon győztek meg. Mivel 2. emelet lakom és nincs lift, 1 éves korában le kellett cserélnünk a kocsit. Hát megváltás volt, amit vettünk végül.
Tény, hogy drágább, de jobb is, mint amit linkeltél.
Simán elalszik benne a kis 16 hónapos lányom akár 1,5 órákat is. Metrózunk, vilizünk, buszozunk vele. 15 kiló, ha benne ül a lányom, de könnyen fel lehet kapni és fel lehet emelni a buszra. Ha olyanom van, akkor összecsukom a kocsit, karomon a lányom, hátamon a megpakolt hátizsák, kezemben meg a babakocsi, és megyünk fel a másodikra. Ha nincs kedvem összecsukni, akkor felkapom és felcipelem gyerekestől. :D
4-es vagyok
Igen, ne haragudj, figyelmetlen voltam.
Az első nagyon csinos babakocsi, viszont a második a könnyebb, ezzel könnyebben tudsz közlekedni.
Amit a 7-es válaszoló linkelt, az drágább, mint az én kettőm, amit írtam, de már a második tulaj vagyok, és az első tulajok is nagyon kihasználták, és mi is sokat használjuk, és igenis nagyon strapabíró kiskocsik.
Na, ezzel azt akartam mondani, hogy az itt felmerült kocsik közül asszem az enyémek a leggagyibbak és hihetetlenül jól bírják (kopkopkop)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!