Milyen benti cipőt vegyek a lányomnak az oviba?
Nekem egy gyerekorvos azt mondta, hogy a gyerekeknek 6 éves korukig speciális bokatartós (supinált) cipőt kellene, hogy hordjanak. Nekünk ilyesmi volt fiúsba télen is.
ű [link]
Nálunk is a nyári szandálokat szokták bevinni, persze jól elmosva.
Én lányomnak van egy d.d.step és egy elefanten szandija az ovis időszakra, most még hordja mindkettőt, szeptembertől az egyik megy be az oviba.
Ovis időszakra szerintem fontos, hogy nagyon kényelmes legyen neki, mert egész nap a lábukon van, tudod, ott nem lehetnek mezítláb.
Volt, hogy egy kínai vászoncipőt adtam rá az oviban, ami a játszótéren kényelmes volt arra az egy órára, de az egész napos ovizástól fájt benne a lába :( :( ebből tanultam, azóta csak jó minőségű igazán kényelmes cipői vannak az oviban.
kényelmes jól szellőző és könnyen le tudja venni
sokat lesz rajta és többször le-fel kell vennie egy nap
sőt ha lehet akkor papucsot is viselhet bentre
teljesen mindegy a márka szerintem
nem hiszem h szükség lenne bokafogósra bentre mivel tapasztalatom szerint a földön játszanak oda ülnek le ha mese vagy éneklés van vagy asztalnál van a foglalkozás és a rajzolás is
valami hasonló volt nekünk mindig de nem adidas .-)))
manapság sokszor látom h habklumpa van rajtuk (nyáron még kintre is a lányokon)
szerintem az is jó oviba
5.vagyok
Nálunk szigorúan tilos a papucs és a klumpa, mert veszélyes lehet, ahogy kilépnek belőle, vagy rálép a sarkára másik gyerek, és amúgy is könnyebben zakóznak el papucsban. Nyáron sem lehetnek még az udvaron sem klumpában!
Megint 5.
Ezt a papucs-klumpa dolgot kérdezd meg, lehet nálatok megengedik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!