Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hol vásároltok gyermeke (i)...

Hol vásároltok gyermeke (i) teknek ágyneműt?

Figyelt kérdés
2012. aug. 3. 13:42
 1/7 anonim ***** válasza:
vatera, tesz vesz, kínai
2012. aug. 3. 13:52
 2/7 anonim ***** válasza:
előző vagyok csak elfelejtettem:vatera ,tesz vesz:használtat,de akkor jobb minőségűt, márkásat.Vagy Kínai, de nem olyan jó a minőségük, szinte 3-4 mosás után kikopik, csúnya
2012. aug. 3. 13:55
 3/7 anonim ***** válasza:
2012. aug. 3. 13:56
 4/7 anonim válasza:
Én már kínaiban egyre kevésbé bízok meg… Egy csomó dolgot vonnak be tőlük, mert kimatatják, hogy rákkeltő – volt itt szó ugye utóbbi időben betiltott tápszerről, játékokról, cumiról, papucsokról. Általában Brendonban vásárolunk, vagy esetleg neten nézegetek olyan szülőket – pl. vatera, akiknek van felesleges holmija, melyeket még nem is használtak. Rengeteg az ilyen, és általában a tiszta új dolgokat 30%-al olcsóbban megkaphatjuk így, mint üzletben
2012. aug. 3. 14:00
 5/7 anonim ***** válasza:
IKEA! Nagyon meg vagyok vele elégedve. A kisebbik méretűt 2 éve vettük és azóta is olyan, mintha új lenne! :-)
2012. aug. 3. 14:29
 6/7 anonim ***** válasza:

Ikea!! mint az előttem szóló. Több éve még csak nem is halványodtak a színei az ágyneműnek. Gyönyörú színekben van.

Előtte vettem Kikában is.. és nem olyan jó, drágább is volt.

Kínaiban még sosem vettem.

2012. aug. 3. 21:19
 7/7 anonim ***** válasza:
én egy szettet varrattam,egyet meg a sparban vettem féláron 990 ft-ért.nagyon jó minőségű mind a kettő
2012. aug. 3. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!