4 éves kisfiam nagyon szorulásos, hogyan segíthenék neki? Van olyan módszer, ami viszonylag hamar hat?
beöntés? ugye csak viccelsz, hogy te adsz neki beöntést? :O remélem csak félreolvastam és eszedbe se jutott!
laevolacot kúraszerűen add neki, első nap 10ml, majd 1 hétig vagy akár 2 hétig minden reggel éhgyomorra 5ml, majd cukros vagy karamelles tej!
Tisztelt utolsó,mivel valószínüleg nincs olyan gyermeked aki ilyen problémával küzd ezért nem is tudsz róla,hogy de igen van beöntés ilyen picurka gyermekeknek is.A fiammal is így voltunk születése óta.3-4 napig nem volt önmagától széklete,úgyhogy heti rendszerességgel,amikor már nagyon nyűgös volt,és puffadt a hasa,be az ambulanciára,és beöntést kapott.4 hónaposan pedig kiderült,hogy össze vannak csúszva a belei,és ez is csak úgy amikor már élet halál között volt a drágám,mert leálltak a belei.Azonnali műtét,és hála agyors és jó orvosoknak akik azon éjjel ügyeltek,megmentették az én Bencémet.
Tisztelt kérdező,ajánlom,hogy fogadjatok egy maszek orvost aki alaposan kivizsgálja babócátokat,mert mi nálunk is volt a 4 hónap alatt 4 ultrahang,gasztroenterológia kivizsgálás,és sehol nem vettek észre semmit,pedig már születése óta így élt.Mint egy időzitett bomba.Nem azt mondom,hogy nálatok ez így lenne,de biztos ami biztos.Kívánom,hogy ne legyen semmi gond.
Nálunk amúgy a szilva lekvár csodákra képes,de komolyan.Mondjuk én a házit próbáltam,nem a boltit.De nem nagy ördöngősség csinálni.Ha érdekel elküldöm a receptjét.Tényleg csodákat tesz,és a gyermekeim imádják vajas kenyérre kenve.
Jah most olvastam hogy próbáltátok már ezt is.(szilvalekvár)Akkor bocsika.
Olvastam,hogy itattál vele tejet,ezt mondjuk egyáltalán nem ajánlom,mert a tehéntej,nem emberi gyomornak való,az egyik legnehezebben emészthető termékek közé tartozik.Itass vele nagyon sok folyadékot,vannak olyan gyomrú emberek,amiknek a rostokra,pont ellenkezőleg reagál az emésztése.mint pl nálam is.Nálam szorulást okoz.
Mondjuk mondanám még az erős paprikát,vagy egy kis csípős ketchupot,csakhát ugye 4 éves babócáról beszélünk.Mert az erős dolgok írtózatosan beindítják az emésztést.Más ötletem nem sok van.Remélem valamit sikerül kitalálnotok.
3. vagyok. utolsó, sajnálom, hogy ilyen betegsége volt a babádnak, de te is azt írod, hogy az ORVOS ADTA A BEÖNTÉST, nem ott, te!
tudom, hogy az orvos adhat, nekem is székrekedéses nagyon a fiam, de otthon tilos ilyet csinálni!
egyébként 1 hete volt itt egy kérdés, kb. pont ugyanezt írta a kérdező, abba beleírta, hogy ő ad otthon a a gyerekének beöntést 4 naponta. annyira stimmel minden, hogy feltételezem ugyanaz a kérdező, akkor is mindenki leírta, hogy nem szabd, remélm itt is megerősít majd valaki, hogy ne csinálja
Hát már mindent leírtál, amiről tudok...szegény kiscsákódat nagyon sajnálom, ez borzasztó lehet...:-(((
Én nem vagyok szakértő, de a napokban kezdtem el adni a lányomnak a Maci cikóriakávét, és hasmenése lett tőle 2x is.
Akkor még nem tudtam mi ez, már majd rohantam a dokihoz vele, aztán kiírtam ide egy kérdést, és többen írták, hogy ez hajt. És valóban amikor nem adtam neki, azonnal visszaállt a napi 2 kaki.
Esetleg próbáljátok ki, a Sparban vettem, 600Ft volt, és nagyon finom is, biztos nem megy kárba...
Hátha ez segítene vmit...
Amúgy ez a rost dolog tényleg érdekes, mert a férjemnek is szorulása van tőle...már az ilyen "száraz rostokra", gondolok itt a zabpehely, korpa, műzli, ilyesmi...hiába eszik hozzá gyümölcsöt, joghurtot, tejet, akkor is olyan görcsei vannak, hogy nem igaz...:-(
Jobbulást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!