Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akik nem liftes házban laknak,...

Akik nem liftes házban laknak, mikor tudott már gyermeked lépcsőzni?

Figyelt kérdés

Arra gondolok,hogy akár kézen fogva, akár egyedül, de hogy már nem kellet "annyira aggódnod",hogy legurul:) Ikreim vannak, 3 emeletet mászunk, de ha egyedül vagyok velük, akkor bizony még cipelem őket, mert nem tudok 2 gyerket biztonságosan vezetgetni.Amúgy másfél évesek, egyikük inkább mászik felfelé, de simán megteszi a 3 emeletet, a másikuk lépkedve is feljön, persze erős kézfogással:) De így csak apával lehet,kell hozzájuk a 2 ember.

Tapasztalatok? Lehet ezt egy kicsit "sürgetni", vagy majd kialakul és ügyesednek?

2012. aug. 1. 13:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ikres: Nekünk szerencsénk van mert a tárolóba befér a kocsi és nem kell összecsukogatni. Egyébként az elején beletornáztam a háti hordozóba a nehezebb gyermeket. A háti hordozóm fémvázas volt, így letehettem a földre, bekötöttem, felhúzkodtam a hátamra és jött a másik gyermek a kézbe, és ráadásnak a napi kisebb bevásárlás meg a két emelet. A málhás paci hozzám képest.....

Visszagondolva olyan jó, hogy már 2 évesek és maguk járnak. Kitartás

2012. aug. 18. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!