Libero leszoktató pelust ajánlom. Olyan mintha egy bugyi lenne, van külön fiúnak, és lánynak.
A lényege, hogy ebben már olyan betét van, ami vizes érzetet hagy, tehát a gyereknek rossz közérzete van tőle, ergó hamarabb fog elvileg szólni, ha pisilni kell, de viszont kényelmes az anyukának, mert nem kell bugyikat cserélgetni, mert nem ázik át.
Van ilyen bugyiformájú pelus szinte minden nagyobb pelusfajtából, de pl. én befürödtem a DM-essel, mert az nem leszoktató, tehát nem vizes érzetű, hanem csak ugyanolyan, mint a sima pelenkák, csak bugyi formájú, azt ne vedd, nem jó erre!
Sztem mindenképp a Liberot próbáld ki előbb...ha van kuponod, akkor a dm-ben olcsóbban is meg tudod venni...
Nekunk pampers van. Az a neve, hogy "pampers feel and learn". Mi kulfoldon elunk igy nem tudom, hogy otthon is ez a neve igy inkabb belinkelem a kepet, igy talan ha mas is a neve akkor is a kep biztosan ugyan az. A kislanyoknak rozsaszin a kisfiuknak kek:
Ebben olyan betet van ami hideg nedves erzetet biztosit igy a kisgyerek bore erzi a nedvesseget miutan bepisilt. Nallunk sajnos a kisfiamat nem erdekelte egyaltalan. A vegne mar attol feltem felfazik. :( Siman belepisilt es jatszott tovabb, nem zavartatta magat. Pedig tenleg nedves marad belul meg hideg. En olyan tippet is kaptam, hogy ha kisbugyit teszel a rendes bugyipelusba akkor az ugyan olyan nedvesseget biztosit. Tehat a bugyi vizes marad a pelus meg felszivja a pisit igy nem folyik ki. Oszinten, nem probaltam ki mivel a fiamat nem erdekelte a nedves erzet a pelusba, igy nem lattam ertelmet. De van akinel bevallt. Igy nem kell draga pelenka csak eleg a kisbugyi meg egy olcsobb bugyipelus amit le meg fel lehet huzni.
Nekunk az vallt be, hogy meztelnul kiengedtuk a kertbe de vittuk a bilit + a hazba is pucer volt a feneke. Az ulogarniturat letakartam egy vedo gumis lepedovel a tobbi nem gaz mert fel lehet mosni. Volt kis szonyeg a szobankba azt szepen felszedtuk erre az idore. Most odaig eljutottunk, hogy ha pisilni vagy kakilni kell akkor raul a bilire, odaszald pucer fenkkel. De ahogy kisbugyit adok ra bepisil. Most azt mondtam, hogy nem erdekel hanyszor es hany darab bugyiba fog belepisilni de nem adom fel. Ugyhogy hetvegetol indul majd a kisbugyis verzio. Lassan csak eljutunk a vegere. De nallunk a tanulo pelus nem vallt be. Pedig itt van egy halommal. Azt ertem el vele, hogy egyfolytaban neztem nedves-e nehogy megfazzon. Nem lebeszelni akarlak csak leritam nallunk mi valt be. Par nap mulva 30 honapos a kisfiam.
Én a tescóba vettem a liberót. Nem Up&Go mert az rendes nadrágpelus, hanem Libero potty training pants. 12-26kg.
Ha gondolod nekünk megmaradt nagyon szívesen Neked adom, hogy kipróbáld mielőtt veszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!