Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mire jó a leszoktató mosható...

Mire jó a leszoktató mosható pelenka?

Figyelt kérdés
Ugyanúgy benntartja a pisit/kakit mint a hagyományos peló? Érdemes megvenni? (2,5 évesnek)
2012. jún. 18. 12:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Én is ezen gondolkodtam de szerintem felesleges!

csak annyira tartja benn a folyadékot amíg elértek a mosdóba vagy a bilire, persze attól is függ hogy mennyi a pisi.

Az enyém 26 hónapos bugyikában szaladgál, igaz sűrűn bepisil és nem szól, de ahogy észreveszem hogy pisi azonnal cserélem a bugyikát, sajnos annyira belemerül a játékba hogy nem szól hogy pisi van. Remélem nem sokára szól is ha van valami a bugyiban.

2012. jún. 18. 12:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem tartja meg a cuccot,pénzkidobás.Vegyél le róla mindet,csak a bugyit adjad rá,jövőhétre szoba tiszta lesz.Talán éjjelre még fog kelleni a peló is.
2012. jún. 18. 12:31
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Hasonlít a sima mosható pelenkára annyiban, hogy van rajta vízzáró réteg. Viszont különbözik tőle annyiban, hogy a baba bőrével olyan anyag érintkezik amin érzi, hogy pisis. Sima mosható pelusokon van egy szárazontartó réteg (ezt itt érthető módin kihagyják) és alatta van a nedvszívó. A leszoktatóban nincs nagy nedvszívó rész, hiszen csak addig kell szívnia, míg elértek a wc-re.

Ha nem akarsz ilyesmire költeni, akkor két dolgot tudok javasolni:

- ha eddig eldobhatóztatok, akkor abba bele tudsz hajtogatni tetrapelust.

- ha moshatóztatok, akkor csak szedd ki a szárazotartó betétet. Vagy pl. zsebes pelus esetén rakd a zseben kívülre a nedvszívó betétet.

Ha egyiket sem szeretnéd, akkor biztos jó ez a leszoktató pelus, hiszen egy sima alsónadrág azonnal átengedi a pisit

2012. jún. 18. 13:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyébként tényleg ha most akarjátok elkezdeni, olyna meleg van... lehet, hogy megpróbálhatjátok először csak bugyival
2012. jún. 18. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!