Mire jó a leszoktató mosható pelenka?
Én is ezen gondolkodtam de szerintem felesleges!
csak annyira tartja benn a folyadékot amíg elértek a mosdóba vagy a bilire, persze attól is függ hogy mennyi a pisi.
Az enyém 26 hónapos bugyikában szaladgál, igaz sűrűn bepisil és nem szól, de ahogy észreveszem hogy pisi azonnal cserélem a bugyikát, sajnos annyira belemerül a játékba hogy nem szól hogy pisi van. Remélem nem sokára szól is ha van valami a bugyiban.
Hasonlít a sima mosható pelenkára annyiban, hogy van rajta vízzáró réteg. Viszont különbözik tőle annyiban, hogy a baba bőrével olyan anyag érintkezik amin érzi, hogy pisis. Sima mosható pelusokon van egy szárazontartó réteg (ezt itt érthető módin kihagyják) és alatta van a nedvszívó. A leszoktatóban nincs nagy nedvszívó rész, hiszen csak addig kell szívnia, míg elértek a wc-re.
Ha nem akarsz ilyesmire költeni, akkor két dolgot tudok javasolni:
- ha eddig eldobhatóztatok, akkor abba bele tudsz hajtogatni tetrapelust.
- ha moshatóztatok, akkor csak szedd ki a szárazotartó betétet. Vagy pl. zsebes pelus esetén rakd a zseben kívülre a nedvszívó betétet.
Ha egyiket sem szeretnéd, akkor biztos jó ez a leszoktató pelus, hiszen egy sima alsónadrág azonnal átengedi a pisit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!