Hogy lehet az, hogy külföldön vannak olyan emberek akik a gyerekeikről ilyen képeket csináltatnak?
2012. júl. 31. 17:21
1/10 anonim válasza:
Nem értem a kérdést.
Biztos itthon is van ilyen.
Nem mindegy?
Lábfotó, valakinek ez tetszik, ez van.
2/10 anonim válasza:
Majd elterjed itthon is, és ezzel lesz tele a facebook.
3/10 A kérdező kommentje:
Dehát akkor is!!
Még nagyon kicsik és az egyik kislány talpát nem tudom mivel csiklandozzák, engem mondjuk fogkefére emlékeztet, de akkor is embertelen!!
Az ő bőrük még nagyon érzékeny!! és mondjuk ha bepisilnek, vagy rosszab?? :((
2012. júl. 31. 17:29
4/10 anonim válasza:
Ez az egyik legperverzebb dolog amit valaha láttam :)
5/10 anonim válasza:
jajj ne túlozzuk el, biztos nem napi 0-24ben csinálják ezt velük, csak a kép kedvéért, hiszen pl. az első képen is milyen önfeledten mosolyog a kislány :) ez nem kínzás, csak hogy jó fotók legyenek.
6/10 anonim válasza:
En elolvastam a fenykepesz munkajat es arrol nyilatkozik, hogy olyan valamit szeretett volna csinalni, amit meg senki. Mivel a gyerkek (Nem kisbabak) szeretik ha csiklandozzak oket ugydontott a fenykepesz, hogy olyan kepeket keszit amin az anyukak csiklandozzak a gyerek talpat es ezekkozul kivallogatja a legjobbakat. Egy teljesen mas meglatas es stilusu fotozas. Manapsag ugylatszik mar mindenbol muveszetet csinalnak. :)
7/10 A kérdező kommentje:
Ti csináltatnátok ilyet??
2012. júl. 31. 18:00
8/10 anonim válasza:
Nem hiszem, nekem nem igazán tetszik hogy benne van az is, ahogyan csikolják. Inkább a hagyományos "mosolyogj" fotók :)
(én írtam h nem kell túlozni)
9/10 anonim válasza:
Szerintem semmi extra nincs a képben, nekem nem jön be. Az meg, hogy csiklandozzák a gyereket rajta, én is voltam gyerek, engem is csikiztek sokszor :D Szerintem ez is lehet egyfajta játék, nem arról van szó, hogy valaki kínozza, órákon át csikizi a gyereket lekötözve, vagy éppen veri...
10/10 anonim válasza:
Jól gondoltam, ez egy felhívás... A cím mindenhol ugyan az... Ticklish Little Feet... Ilyen össznépi csikialbum készítése a cél. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!