Lett itt valakinek nem nyáron, bölcsi mellett szobatiszta a gyerkőce?
Figyelt kérdés
Kislányom két éves múlt kicsivel, de egyelőre a legkevésbé sem érdekli a szobatisztaság. Néhány hónapja bölcsis már, most van szünet, de már látom, hogy ebből nem lesz semmi a szünet végéig. Azt viszont nem szeretném, hogy jövő nyárig - a következő szünetig - pelusos legyen. Tudom, hogy ez nem ezen múlik, hogy én mit szeretnék, nem is ezért kérdezem. De a kérdésem lényege az lenne, hogy lett-e valakinek így, év közben szobatiszta úgy a gyermeke, hogy közben bölcsibe járt, és a bölcsiben is próbálkoztak a gondozónők (szerencsére nyitottak a dologra), na meg a szülők is otthon.2012. júl. 30. 22:34
1/7 anonim válasza:
A fiam 2éves és 3 hós volt, Karácsony, tehát tél a javából. Beírattuk egy magánoviba, ahol vállalták volna pelussal is (mindenki más már szobatiszta volt ott). Levettem a pelust róla decemberben, mert szerettem volna, ha nagyjából szobatiszta, mire megy. Sosem szólt korábban, de sok mindenben nagyon ügyes volt már akkor is (beszélt összetett mondatokban pl.). Levettem róla és már aznap vécébe pisilt, kakilt, és bár volt néhány nap visszaesés (többször bepisilt néhány napig, de pl. kakit soha nem tévesztett), azóta is szobatiszta és bölcsis-ovis. Most lesz 3 éves jövő hónapban. Sokat segítettek a bölcsiben a gondozók és a többi gyerek. Februárban már nem csak éjjel-nappal szobatiszta volt, hanem állva pisilt, egyedül ment ki éjjel is. Bátran vágjatok bele.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat!!! Most nem nyaggatom, mert nem akarja a dolgot, erőltetni pedig nem szeretném, de kis reményt ad, hogy más is járt hasonló cipőben.:)
2012. júl. 30. 22:58
3/7 anonim válasza:
januárban lett szobatiszta a fiam,tavaly szeptember óta bölcsis.beteg volt,itthon volt egy hetet.első nap nem adtam rá pelenkát.kérdezgettem,óránként vittem,stresszeltem,nem pisilt be,de nem is szólt.másnap már szólt,és egyszer sem pisilt be.onnastól szobatiszta.
4/7 anonim válasza:
Nekem is bölcsiben lett szobatiszta a lányom, kb 2.5 éves volt. A gondozók mondták, hogy próbáljuk meg, mert sokszor száraz a pelus. Levettem róla és max 1-2 baleset volt. Szeptemberi a csaj nyáron akartam leszoktatni, de nem érdekelte így februárban lett szobatiszta :)
A kicsi is most lesz 2, de őt sem érdekli túlzottan az egész így reménykedek hátha ő is leszokik a bölcsiben.
Ott egyébként sok olyan gyerek van aki már szobatiszta, kicsi wc-k vannak ami tetszik nekik, a szobatiszta gyerekek meg motiválják azokat akik pelusosok. A gondozók (legalább is nálunk) meg ráültetik őket a bilire/wc-re
5/7 anonim válasza:
nekem 2évesen let szobatiszta a fiam oktoberben ikerül a csoda akkor let épen két éves
7/7 A kérdező kommentje:
Utolsóelőtti, nagyon ügyes a kisfiad, bár nem egészen ezt kérdeztem, de nagyon jó, hogy megosztottad velem.:)
2012. aug. 2. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!