Krisztivan kérdése:
Miért van, hogy a gyermekeknek kakaót vagy karamellát adnak reggel-este? A sima tejjel mi a "gond"?
Figyelt kérdés
2012. júl. 30. 22:16
11/13 anonim válasza:
Véleményem szerint semmi gond nincs vele. Van aki ezt adja, van aki azt, van aki felváltva, van aki egyáltalán nem adja. De miért általánosítasz? Mi a célod a kérdéseddel? Nálunk nincs olyan, hogy minden nap iszik a lányom, mert nem szokott kérni. Ha iszik, akkor hol ezt, hol azt. Én sosem szerettem a tejet, mindig kakaót ittam gyerekként. Karamellát sem szerettem. Nálam ez a válasz a kérdésedre.
12/13 anonim válasza:
Az én két éves fiam csak a tejet hajlandó meginni, a kakaóra csak fintorog. Minden gyereknek más az ízlése.
13/13 anonim válasza:
Az én fiam nagyon sokáig csak a sima tejet volt hajlandó meginni, a kakaót semmi kép.Sőt azt kell hogy mondjam hogy nem is az volt a lényeg neki hogy tej legyen, hanem hogy fehér.Kipróbáltuk hogy vízbe sima kalcium port kevertünk, amitől ugyan fehér lett, de íze semmi.Ugyan olyan jóízűen itta mint a tejet.
Aztán egyszer csak jött egy váltás, és csak kakaót vagy maci kávét.Ezeknél meg az sem érdekli ha vízben oldom, csak barna legyen. :)
Én gyereknek tej függő voltam, de reggelire kizárólag kakaót vagy macikávét voltam hajlandó inni, napközben meg magában ittam a tejet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!