Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha átjön hozzátok egy család...

Ha átjön hozzátok egy család csak beszélgetni, nagyon készültök?

Figyelt kérdés

Van egy kedves anyuka, akivel már 1 éve jóban vagyunk, sokat találkozunk a játszótéren is, a gyerekek is jól kijönnek. Úgy érzem, eljött az idő, hogy áthívjam őket hozzánk és a férjeink is megismerkedjenek (szakmabeliek).

Szerintetek mennyire kell készülni egy ilyen délutáni programra? Főzés-sütés, vagy csak egy kis rágcsálnivaló és üdítő?

2012. júl. 30. 21:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Csak rágcsálnivaló üdítő, max egy gyors pl kavarós süti. :)

Jó szórakozást!

2012. júl. 30. 21:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha délutáni időpontra hívod őket, akkor felesleges főzni. Sütit esetleg készíthetsz, de mivel a meghívott is kisgyermekes anyuka, ha bolti rágcsálnivalóval kínálod, akkor valószínűleg nem lesz megsértődve :-)
2012. júl. 30. 21:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Törekszem arra,hogy nagyon szép rend és tisztaság legyen (tisztaságmániás vagyok :-)).

Veszek szénsavasat,ásványvizet,gyümölcslevet esetleg sört,ha a férfiak megisszák.

Sós ropogtatni valót,chipset,krékert.

Ha van időm sütök,ha nem akkor is készülök valami édessel is.

2012. júl. 30. 22:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell sütni-főzni komolyabban.Üdítő,kávé,nasi és ennyi.
2012. júl. 30. 22:04
 5/8 anonim ***** válasza:
17%
boroscola zsiroskenyér lilahagyma paradicsom
2012. júl. 30. 22:07
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Kicsit izgulok, mert bár sok anyukával megismerkedtem, mégsem vagyunk azok a szomszédolós típusok, szeretném, ha jól éreznék magukat nálunk.
2012. júl. 30. 22:07
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak ropgtatnivaló, meg üdítő. A lényeg, hogy ne készüld túl. Én mindig sütök valamit, de kicsit "megjártam" a buzgósággal, mert egy barát már megjegyezte, hogy szeret hozzánk járni, mert mindig olyan finom sütik vannak. :D Így mindig ki kell találni valami újat, mert szinte várják.
2012. júl. 30. 22:13
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Rágicsa, innivaló legyen, főzni szerintem sem kell, de azért kenyér, vaj, felvágott, zöldség, gyümölcs legyen otthon. Nagyon kínos, ha jól érzik magukat a vendégek és sokáig maradnak, nektek már vacsora idő lenne, ezt még a gyerek hangoztatja is és esetleg nincs annyi kenyér otthon, hogy meg tudjátok a vendégeket is invitálni egy gyors szendvicsezésre.

Ha mégsem maradnak, akkor lefagyasztod a kenyeret és kész.

Gyümölcs, esetleg joghurt jó ha van uzsonnára a gyerekeknek.

Én ilyenkor a mosdót és wc-t alaposan kitakarítom, felporszívózok és felmosok, de nagy takarítást nem intézek, mert utána úgy is félig romokban a lakás.

2012. júl. 30. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!