Ha átjön hozzátok egy család csak beszélgetni, nagyon készültök?
Van egy kedves anyuka, akivel már 1 éve jóban vagyunk, sokat találkozunk a játszótéren is, a gyerekek is jól kijönnek. Úgy érzem, eljött az idő, hogy áthívjam őket hozzánk és a férjeink is megismerkedjenek (szakmabeliek).
Szerintetek mennyire kell készülni egy ilyen délutáni programra? Főzés-sütés, vagy csak egy kis rágcsálnivaló és üdítő?
Csak rágcsálnivaló üdítő, max egy gyors pl kavarós süti. :)
Jó szórakozást!
Törekszem arra,hogy nagyon szép rend és tisztaság legyen (tisztaságmániás vagyok :-)).
Veszek szénsavasat,ásványvizet,gyümölcslevet esetleg sört,ha a férfiak megisszák.
Sós ropogtatni valót,chipset,krékert.
Ha van időm sütök,ha nem akkor is készülök valami édessel is.
Rágicsa, innivaló legyen, főzni szerintem sem kell, de azért kenyér, vaj, felvágott, zöldség, gyümölcs legyen otthon. Nagyon kínos, ha jól érzik magukat a vendégek és sokáig maradnak, nektek már vacsora idő lenne, ezt még a gyerek hangoztatja is és esetleg nincs annyi kenyér otthon, hogy meg tudjátok a vendégeket is invitálni egy gyors szendvicsezésre.
Ha mégsem maradnak, akkor lefagyasztod a kenyeret és kész.
Gyümölcs, esetleg joghurt jó ha van uzsonnára a gyerekeknek.
Én ilyenkor a mosdót és wc-t alaposan kitakarítom, felporszívózok és felmosok, de nagy takarítást nem intézek, mert utána úgy is félig romokban a lakás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!