Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Melyik ágyat vennéd meg...

Melyik ágyat vennéd meg óvodás korú gyermekednek?

Figyelt kérdés

3 éves a fiam, új ágyat készülünk venni neki, de nem nagyon jutunk közös nevezőre. Érdekelne ti hogy választanátok.

1. galériaágy, 125cm magas, alatta 70cm magas hely, függönnyel kuckóssá tehető

2. galériaágy, 170 magas, alatta 130 magas hely, kuckósítható

3. galériaágy, 180 magas, alatta szekrény, polc, íróasztal

2012. júl. 30. 21:32
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Véletlen elküldtem... szóval a 3. nem kuckósítható és használt is, míg az első kettő új.
2012. júl. 30. 21:34
 2/19 anonim ***** válasza:
nekünk az utolsó van, így legalább nem kell a szekrénynek pluszban foglalni a helyet, le tud ülni rajz9lni a szobájában, nálunk nagyon bevált. Bár én megmagasíttattam az oldalát (biztos, ami biztos alapon)
2012. júl. 30. 21:39
 3/19 anonim ***** válasza:
nekünk az 1. van, 2 éves kora óta használjuk.
2012. júl. 30. 21:40
 4/19 anonim ***** válasza:

nekünk olyan van ami alá simán be tudok sétálni :-)

165cm vok

most kettő van a 2 gyereknek (ugyan csak 3-4 évesen kapták)

az egyik alatt a ruhás szekrények/komódok vannak

a másik alatt egy kinyitható kanapé körbe függönnyel amit össze és ki lehet húzni + pici lámpa asztalka és polc + egy nagy tábla ami mágneses és táblafilccel lehet rá rajzolni

szal a 3ikre szavazok mert macerás bemászni alá ha takarítani kell :-)

2012. júl. 30. 21:41
 5/19 anonim ***** válasza:

teljesen jó a használt is :-)

mondjuk én az ikeában vettem meg azt a 20 000.- fa emeletes ágyat megemeltem a magasságát és kivettem az alsó ágyat az epedákat meg betettem a felső ágyhoz

jobban bírja a gyerekek mászkálását hempergését

2012. júl. 30. 21:45
 6/19 A kérdező kommentje:

Hűha... köszönöm a gyors válaszokat... eddig háromból egy sem választotta azt, amelyiket a férjem... :) Ő a 2,-at szeretné, mert elég magas és befér alá a kölyök állva is (most 105 cm), az első először én is szavaztam, de gondoltam túl picike a 70 cm alul, és akkor találtam rá a 3. ágyra, bútorokkal, mindennel, éppen beférne a szobájába... de nagyon szerettünk volna neki egy kis kuckót, de ugye ez alatt nem lehet.

Amúgy a szobájában most egy kinyitható kanapén alszik, ami 140*200 centis, középre díszpárnákat teszek, hogy ne guruljon le, emellett van még bent kis íróasztal, ruhásszekrény, játékos szekrény, tévé és még babakonyha is.

Nem tudom hosszabb távon melyik a jobb? Az ami már szekrényes, vagy most előbb legyen kuckó és ráér még az íróasztallal....

2012. júl. 30. 21:47
 7/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom. De nem tudsz képet küldeni, legalább az egyikről? Érdekel a téma, de én még ilyet nem láttam.
2012. júl. 30. 21:53
 8/19 A kérdező kommentje:

Dehogynem. :)

1. ágy (nem is 125, csak 106 cm)

[link]

2. ágy

[link]

3. ágy (nem ez, de hasonló, színében, elrendezésében más, de szekrény és asztal is van alatta)

[link]

2012. júl. 30. 21:58
 9/19 anonim ***** válasza:

Az elsőt választanám, 3-8-9 éves korig nagyon élvezik ezt a kuckós résztva gyerekek!

A második olyan snassz, csupasz, 3 évesen még simán játék hevében leeshet, na meg éjjel ha ki kell mennie wc-re, vagy bármi van, magas a létra!

A 3. abszolút nem tetszik, túl sok nekem a natúr fából, mint írtad íróasztala, bútoráruház van, akkor ezzel már nagyon zsúfolt lenne a szoba!

Az elsőbe akár berakhatja a konyhát, játszhattok boltosat, elbújhat olvasni, kis barátokkal is izgalmas ott bent nátszani.

Igazából az elsőt 8-9 éves koráig használj, kiélvezi, addigra lestrapálódik, kifekszi a matracot, aktuális lesz a nagyfiús ágy!

2012. júl. 30. 22:20
 10/19 anonim ***** válasza:

Milyen hosszúak ezek az ágyak? (meddig használhatók)

- Ha nagy a szoba, és hosszú távra gondoljátok az ágyat, akkor 2. (egy kiskamasz is befér alá)

- Ha rövid távra gondoljátok, akkor 1-es (magassága miatt)

- Ha kicsi a szoba, hogy így sűríteni kell a dolgokat, akkor 3.

Én ezeket a szempontokat tartanám szem előtt.

2012. júl. 30. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!