Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem akar a kiságyban aludni!...

Nem akar a kiságyban aludni! Most mit csináljak? FONTOS!

Figyelt kérdés

Lányom 2 napja síkit a kiságyba..nem bírom.De csak este.Tegnap velünk aludt.Novemberbe jön a kistesó!!!

Addig nem hagyja abba a síkítást amíg ki nem hozom közénk, és itt meg alszik csendesen..Most mit csináljak?Nem akarom közénk venni, mert hát jön a tesó...és ez az egész pont most!?!?!

HELP gyorsan!

köszi

2012. júl. 29. 21:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
(illetve a vihar és a front is teljesen megkergiti a gyerekeket)
2012. júl. 30. 08:13
 12/14 anonim ***** válasza:
Próbáld meg valamilyen mesefigurával vonzóvá tenni az ágyat, kidíszíteni, felmatricázni, akármi. És szerintem légy kitartó abban, hogy ott altatod, ha később is ez a terv.
2012. júl. 30. 10:51
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem olvastam a válaszokat, ha már írta ezt valaki, akkor elnézést az ismétlésért.

A lányom most 3 éves. SOHA nem volt hajlandó aludni a kiságyban, egy rövid ideig úgy, hogy fogtam a kezét és az ágyaink összeértek.Aztán ezt sem.

Kapott ifjúsági ágyat, igaz még mellé kell feküdnöm gyakran éjjel, de nem jön vissza az ágyunkba.

Próbáld meg, hogy leesésgátlóval ilyen ágyon elmarad-e. Lehet, hogy a rácsok miatt térszűkében van :-S

Ja, a mi ágyunkról a lányom egyszer esett le, álmában, sosem többé.

Lehet a lányodnak tuningolni az ágyat képekkel, forgó zenélős játékkal, plüssmacival, baldahinnal amit szeret.

2012. júl. 30. 16:02
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm kedves utolsó!

Igen kaptam hasonló választ, és én is azon vagyok, hogy vegyünk 1 ágyat neki.De elég érdekes, hogy napközben simán megy magától aludni, ilyenkor este meg küzd...olyan mint ha le maradna valamiről.

De jelentem...ma szinte baleset mentesen elaludt a helyén.Mikor beraktam csak pár pillanatot sírdogált, aztán már aludt is..Lehet ez a hüle idő is közre játszik..nem tudom.Ja meg előtte már 1 órával mondtam neki, hogy nem aludhat nálunk.Próbálom kulturáltan megoldani a dolgokat!! :)

Köszi mindenkinek.

2012. júl. 30. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!