Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit nem ehet még egy két éves...

Mit nem ehet még egy két éves kisgyermek?

Figyelt kérdés
2012. júl. 29. 15:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Az enyém 2 éves és mindent eszik kivéve a gombát.
2012. júl. 29. 17:55
 2/5 anonim ***** válasza:
enyém 2 éve gombát imádja tenger gyümölcseiböl még nem kapott azon kivül mindent eszik
2012. júl. 29. 18:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Az enyém 2,5 éves, mézet csak 2 évesen adtam volna először a botulizmus miatt, de nem ízlett neki, így azt még nem evett.

Ezen kívül még nagyon sokáig nem fog kapni nyers tojást, pl. anyukám sokszor kevert nekem cukros tojást, na azt én nem csinálok. Tatárbeafszteket sem szabad egy darabig, mert nyers húsból van.

Most más nem jut eszembe, de az ilyen egyértelmű dolgokat nem kapja.

A gombát szereti, ezért olyan másfél éves korában már ette.

2012. júl. 29. 21:16
 4/5 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm szépen a válaszokat!

Azért gondolkodtatott el a kérdés, mert a közelmúltban a 2 éves kisfiammal voltam barátlátogatáson, ahol a felnőttek tejes bablevest (többféle babból, száraz és zsenge)szerettek volna adni neki. Elcsodálkoztam, mert bár zsenge babot már kapott, de szárazat még nem, és nem feltejezetten. Szóval kíváncsi voltam, mit nem ehetnek még a kicsik.

Ó, és a gomba is egy tabu kérdés nálam, egyelőre még félek adni neki, eléggé székrekis volt.

Köszönöm még egyszer, szép napot mindenkinek!

2012. júl. 30. 11:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Miért ne ehetne babot?

Na,és gombát?Az csak nehezen emészthető,rekedés nem lesz tőle,rostos.

Lágytojást,amit előző válaszoló írt,cukrostojást,beefsteaket nem adnék naki.Minden mást ehet,amit megkíván,szerintem,bár én nem tartozom a paramami kategóriába.

2012. júl. 31. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!