Mi a kulömbség fiu és lány közt? Tud-e egy kislány elevenebb lenni egy kisfiunál, és tud-e egy kisfiu hisztisebb lenni egy kislánynál?
Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi hogy ti hogy látjátok,mijenek a kisfiuk,és mijenek a kislányok.Ha valakinek mindkettő va
n leirná a tapasztalatát?
KÖSZÖNÖM!
2009. júl. 17. 00:23
11/13 A kérdező kommentje:
Érdekes ez a horoszkóp,bár nem hiszek bennük.Nekem 2-fiam van mindketten mérlegek.Az egyik tul pörgős,de nem hisztis,és nem akaratos csak "érthetetlen",és szótfogadatlan.A másik a kicsi ő pedig nagyon hisztis,földhöz is veri magát ha kell.
De visszont álltalában megérti ha valamit nem szabad,és szótfogadobb,könnyebb vele.
2009. júl. 17. 16:12
12/13 anonim válasza:
Nekem egy 6 éves eleven fiam van aki 18-hónapos korátol szalad folyamatosan,de nem hisztis. A lányom 16 hónapos ő is kezd szaladni már egyre gyorsabb de ő elevenebb mint a fiam. Mindig minden hova fel is mászik ő már akaratos de nem engedek neki és igy nem hisztis. Én is ilyen voltam meg vagyok. Nem tudok egy helyben ülni sokáig. Az apuka nyugis csendes gyerek volt.
13/13 anonim válasza:
Nekem egy 2 éves fiam van és elevenségből 5-ös hisztiből csillagos 10-es!!!!Sajnos ezt kell hogy mondjam rá!Kitesz tíz lányt a kényességével ha nem kapja meg amire rámutat 1 másodpercen belül olyan sírásr rendez mint akit agyon vertek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!