Szerintettek 2 eves es 3 honapos kislanyom menyit fog fel abbol hogy testverre lesz? Vajon kepes felfogni?
Szia. Mi onnantól kezdve mondtuk neki mikor már gömbölyödtem. Ő akkor volt 2 éves és 4 hónapos. Aztán olyan jól megértette hogy esténként együtt fürödtünk és ő mosta meg a hasamat és azt mondta hogy a kistesót mossa :D Szóval megérti. Aztán mutogattam neki képeket kisbabákról hogy olyan lesz a tesó, meg mondtam hogy hogy fogják hívni. Együtt vettünk babakocsit meg a kiságyat együtt raktuk össze. A játékait amik kicsik azokat eltettük hogy majd a tesó játszik vele. Na meg hagytam hogy fogja a hasam ha rúgott a tesó, tiszta boldog volt tőle. icipici féltékenység volt mikor megszületett, de hamar túl lettünk rajta. Boldog babázást
3 éves kislány és 4 hónapos kisfiú anyukája
a bepanthenes reklamra aszt mondja hogy ott az ocsike:)
amikor mozog a pici akkor aszt mondja hogy tancizik ocsike,meg neha a nagybevasarlas kozben emelgetti fel a polomat mert megakarja nezni ocsikett.sokkat siimogatja a pocimat,neha dudol is neki es majdnem mindig vigyaz hogy meg ne usson de viszont semmit nem akkar odaadni ami az ove volt es neki mar nem kenne.hijabba magyarazzuk hogy neki mar nincs ra szuksege,mindenre aszt mondja hogy nem ,az enyem.sosem aludt a kisagyabba megsem akkarja hogy ocsikeje legyen.a jatekbabajat is kidobja belole:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!