Miért nem szeret a gyerekem?
3 éves kisfiam vasárnap ott maradt a mamánál a hétre,mert szabin van a mama.Simán ott maradt nem mondta,hogy haza szeretne jönni.Én mam már nem bírtam,már bele betegszem úgy hiányzik.Telefonáltam,hogy hozzák haza.Estére haza is hozták,de ő úgy jött már be a lakásba,hogy visított,hogy ő vissza akar menni.Még csak puszit sem akart adni,menni akart kifelé :( Nagyon elkezdtem a sírást,iszonyúan fáj a szívem.Vissza engedtem,de mondtam neki,hogy csak úgy,hogy ha pénteken sírás nélkül haza jön.
A környezetemben senkinek sem megy el az anyja nélkül az ekkora gyereke.Ő meg simán.Persze ez nem olyan rosz,de én nagyon a szívemre vettem.Rosz anyukája vagyok???Vagy miért van ez?
32 éves vagyok, tisztán emlékszem, mikor egyszer betegség alatt a mamáékra bízott anyu, én pedig hiába gyógyultam meg, nem akartam hazamenni. Megmondtam, hogy ott sokkal jobb és sokkal jobban szeretem őket. Hát anyunak ez hogy eshetett, mikor egyedül nevelt engem és a bátyámat. De a gyerekek már csak ilyenek. Én kisiskolás voltam ekkor. Ha még kisebb gyerekről van szó, akkor még érthetőbb a helyzet. Valamiért akkor ott jobb volt, valószínűleg én forogtam folytaon a figyelem középpontjában, nem kellett senkivel osztozkodni a szereteten, körbeugráltak. Hát melyik gyereknek ne esne ez jól? :-)
Ne aggódj, szerintem szeret téged a kisfiad. Csak neki ez olyasmi lehet, mint egy nyaralás. Talán legközelebb annyit lehet még tenni, hogy előre megbeszélitek, hogy meddig marad, így ő is tudja, hogy mikor kell hazamenni.
Sziasztok!Másnap telefonáltak anyósomék,hogy nem e megyek le én is aztán akkor majd együtt haza jövünk a hétvégén.Lementünk a párommal.Nem is volt úgy probléma,haza is jött velünk tegnap.
Csak ma volt megint problémás,már tiszta depressziós vagyok komolyan.Ma az én anyukámnál voltunk fennt.Du.-n nem akart velem aludni,majd a mamával...persze nem lett belőle semmi.Ott volt a húgom is,van neki is egy 3 éves kisfia,ő otthon volt apukával és amikor készülődött haza a húgom ő is elakart vele menni.El is vitte.Este a párom hozta haza,de megint hisztivel,hogy ő ott akar maradni,meg nem szeret,világgá is megy...Este lefekvésnél újabb hiszti,nem akar aludni,nem akar itt lenni.Aztán végül ő apával alszik.Annyira fáj a szívem.Régen én voltam neki a minden,már nem...sőt tényleg úgy érzem nem is szeret.Irigy vagyok másokra akiknek a gyereke úgy alszik el pl.,hogy piszkállja a haját,vagy bármi más.Úgy érzem nincs is rám szüksége :(
Jaj, ne kenődj már ennyire el!
Szeret téged a kisfiad, csak most "ellenkezik" veled egy kicsit. :)
Majd meglátod, holnap reggel már semmi baja nem lesz!!!
:)
Nálunk most a másik véglet van. Ha kilépek a szobából, a lányom ordít utánam, még pisilni sem tudok nyugodtan.
Hidd el, ez sem jobb!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!