Milyenre és mekkorára cserélnéd a 0-18 kg kategóriás autósülést, ha már kényelmetlen a gyerkőcnek (pl rétegesebb ruhában szűkös és magas is, túlér a feje, de messze nincs 18 kg, sőt 15 sem?
Figyelt kérdés
13 és fél kg. egyáltalán mikor kell nagyobbra cserélni a gyerekülést? gondolom az baj, ha a feje már túlér a tetején... mennyi idős korig használhatóak általában biztonságosan a 0-18 kg-s ülések? és ti milyet vettetek utána? 9-18-nak nem látom értelmét (vagy azok eleve nagyobbak? létezik ilyen típusból dönthető?), a 15-36-oshoz túl kicsi, a 9-36-osokról meg nem sok jót hallani.2012. júl. 25. 14:01
11/12 anonim válasza:
Nem tudom, mennyire fontos a dönthetőség.
Rábeszélni nem akarlak semmire, de szerintem egy 9-36 kg-os ülést nem lehet annyira dönteni, mint egy 9-18 kg-ot.
Én, amiket néztem, legalábbis így volt.
Viszont próba nélkül biztos, hogy nem vennék ülést!!!
Még az elején oké, mert pici baba bármilyen ülésben/hordozóban elfér. Az, hogy mikor növik ki, már változó. De most már túl nagy ahhoz, hogy csak szemre, ránézésre vásárolj! Mindenképp beleültetném a gyereket!
12/12 A kérdező kommentje:
köszönöm, akkor megoldjuk valahogy a próbát, legfeljebb utazunk kicsit egy bababoltig, de valóban nem két hétre vesszük és ebben a korban már speciálisabban kell választani
2012. júl. 26. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!