Mikor kezdodott es meddig tartott az 'az meg mi ott? ' 'mi a csoda az ott? ' 'mi az? ' 'az hol van az? '?
Figyelt kérdés
2012. júl. 22. 14:45
1/8 anonim válasza:
húúú elsőre fogalmam sem volt,hogy mit akarsz kérdezni..,de aztán leesett.
nálunk ez a korszek szint kimaradt,de kb 2évesen kezdte el,de nem volt idegesítő,mert csak néha kérdezgette.
2/8 anonim válasza:
kb 2 évesen kezdődött,most 4 éves,de még mindig tart. :)
3/8 anonim válasza:
az "ez mi?" korszak nálunk másfél évesen lecsengett. Most 2 éves a lányom,várom a "miért?" korszakot,de még nem jött el :)
4/8 anonim válasza:
2 éves és már egy ideje benne van. Apa mondja meg, mi az... :-)
5/8 anonim válasza:
2 eves 7 honapos a lanyom es mondja ezerrel, hogy "az mi az":-)))
6/8 anonim válasza:
2éves
anyu mit csinálsz
mi ez
nem tudom mi ez korszakot éljük hála az égnek igy remélem gyarapodik a szókincse mert sajnos még /folyékonyan/nem beszél
lány
7/8 anonim válasza:
Tudás szomja van... :D Biztos okos lesz, 4 évesen szerintem még belefér, hogy kérdezgessen... szerintem érdemes elmagyarázni, mert akkor pár év múlva majd fogja tudni, hogy bármiről kérdezhet, otthon válaszolnak neki... De ha idegesít, akkor mond meg neki, ne kezeld gyereknek, de szerintem mindig válaszolj, és mikor majd suliba kezd járni sokkal fogékonyabb lesz... :D
8/8 anonim válasza:
2éves kora előtt kezdte el, még tart, 3 éves. "Ez mi az volt anya?- ezt kérdezi általában, olyan édes, imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!