Anya és apa nagyon szeretik egymást.Mikor elérkezettnek érzik az időt,szeretnének majd kisbabát.És a kisbaba ebből az elhatározásból lesz,édesanya hasában.De ilyenkor még icike-picike...ahogy telik az idő a kisbaba egyre nagyobb lesz anya hasában...
Én valahogy így próbálnám meg.Kicsit ferdít a dolgokon,de a lényeg benne van. :)
2012. júl. 21. 22:52
2/18 anonim válasza:
Ejszaka, amikor alszunk, ugy dönt, hogy beleköltözik. Hogy hogyan, nem tudom, mert aludtam. De akkor meg csak egy picike, es a hasamban nö, fejlödik.
Te mit valaszoltal hirtelen?
2012. júl. 21. 22:53
3/18 anonim válasza:
Amugy az en 3 evesemet is foglalkoztatja a kerdes, meg szerencsere nem kerdezte meg. Azt hiszi, hogyha sokat eszik, akkor nö benne kisbaba, igy eves utan gyakran mondja: "Anya, kisbaba van a hasamban.". :)
2012. júl. 21. 22:56
4/18 A kérdező kommentje:
Szia! Nővéremtől kérdezte meg a lányom, aki azt mondta neki, hogy ott bújik be, ahol pisilünk...
2012. júl. 21. 22:57
5/18 anonim válasza:
Nálunk márciusban volt aktuális a kérdés-akkor mondtuk meg,hogy jön a kistesó-a fiunk még nem volt 4 éves.Azt mondtuk neki,hogy anya és apa nagyon szereti egymást,szorosan összebújtunk,és egy pici mag beköltözött a hasamba,ami szépen növekedni fog.Most már szép "dinnye" lett belőle-a 30. hétben járok-és tudja,ott a hugi.Már azon is túl vagyunk hogyan és honnan fog kibújni.Mivel elég volt 1x elmondani biztos vagyok benne,hogy elfogadta(és a kíváncsiságát kielégítette) a választ.2gyerekes+30hkm
2012. júl. 21. 23:00
6/18 anonim válasza:
Mondhatod azt is, hogy szerelmeskednek a szülők, ennyi.
2012. júl. 21. 23:04
7/18 anonim válasza:
nálunk az jött be, hogy visszakérdezek, "szerinted hogyan?"
és leokézom a kis monológját, hogy hát pontosan úgy :)
szerintem 3-4 éves korban még pont elég annyit tudnia amit elképzel erről :)
2012. júl. 21. 23:37
8/18 anonim válasza:
Nem tartom kizartnak, hogy mastol tajekozodott a kislanyom is, ezert gondolja, h az evessel függ össze (?). En nem tartom jo ötletnek a hazugsagokat, sztem valahogy az igazat kene talalni neki elfogadhato formaban.
Ez a visszakerdezeses modszer gyakran jo, de nem mindig mondja a velemenyet, hanem mindenaron tudni akarja.
Közben eszembe jutott a verziom kiegeszitese: ejjel, amikor alszunk, a köldökömön keresztül. Mondjuk, az egböl, angyalvilagbol jön hozzank, ha meg erre is rakerdez.
2-3.
2012. júl. 21. 23:49
9/18 anonim válasza:
Na, és ahol van már nagyobb tesó is? :D Mondjuk egy 8 éves már tud mindent. Ott már úgysem lehet ilyeneket kitalálni. Úgyis elmondja a háromévesnek. Meg ha egy szobában vannak épp, mikor ilyesmiről esik szó, akkor úgysem lehet titkolózni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!