Lehetséges az, hogy egy "anya" feljelenti az apukát, mert többszöri figyelmeztetés után elvitte a kislányát fodrászhoz? Szerintetek ez normális dolog?
Jesszus, dehogy normális!
Joga van fodrászhoz vinni, ehhez nem kell engedély! Miért is kéne.
Nem normális az a nő.
Azért én sem örülnék, ha az ex elvinné a lányom a láthatásra, és átfazonírozva kapnám vissza.
Lehet, hogy meg akarták növeszteni, hogy le legyen a gond.
Ha ti olyan gondos szülők vagytok, miért nem tettetek a gyerek hajába csatot, hajpántot, gumit?
Mert könnyebb az anyukát lehülyézni.
Nem csodálom, hogy rossz a kapcsolat, ha ti így önkényeskedtek.
nincs olyan a jogszabályban hogy tiltott hajlevágás szabálysértése:-),így nincs miért feljelenteni.
én veletek értek egyet,ha nem volt hajlandó elvinni,de a gyereket zavarja,egyértelmű,hogy le kell vágni
ha meg azért nem vitte el,mert meg akarta növeszteni neki a frufrut,akkor miért nem közölte,gondolom többször is téma volt a hajvágás
Mondjuk én is arra gondoltam, amire itt az utolsók között valaki, hogy talán le akarták növeszteni a frufrut, és ezért volt mérges, hogy vissza lett vágva. De hát ha így van, miért nem lehet ezt megmondani? Tényleg ennyire nem tudnak egymással kommunikálni az emberek?
Viszont hogy az anya miért van idézőjelben, azt nem értem. Azért ettől ő még nem csak idézőjeles anya, ne csináljuk már ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!