Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit kenjek, vagy mit tegyek a...

Mit kenjek, vagy mit tegyek a szúnyogcsipésekkel a 2,5 éves kisfiamon? Nagyon csunyák, bevan dagadva stb

Figyelt kérdés

2012. júl. 19. 12:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Gyermek orvost hívd fel, hogy mi is legyen. A flucinar nagyon jó viszkető dolgokra, de nem tudom, hogy azzal lehet e kenni ilyen kicsi gyermeket. Mi azzal kenjük magunkon a csípéseket, és bekenéstől számítva 1 perc múlva már nem viszket. Esetleg calcimusc, de ebben nem vagyok biztos.
2012. júl. 19. 12:48
 2/5 alaszka ***** válasza:
Fenistil. Nekünk jó szokott lenni.
2012. júl. 19. 12:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Lányom szintén 2,5 éves, csípésre Fenistil Gélt használunk, nagyon jól hűsít, azonnal hat, így soha nem szokta elvakarni a gyerek a csípéseit. Mikor kenem a lányom szúnyogcsípését, mindig mondja, hogy "Anya, ez nagyon jó!".
2012. júl. 19. 12:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam allergiás volt a szúnyogcsípésekre, semmi nem állította meg a dagadást, még a kórházban is voltunk vele. Aztán egyszer találtunk egy AKUT nevű spray-t, ami szúnyog és medúza csípésre van, és azzal kezdtük el fújni neki és csodák csodája nem dagadt fel neki nagyon. Most már gyógyszertárban lehet kapni, ez egy pici flakon, olyan ujjnyi nagyságú.
2012. júl. 19. 12:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Fenistil gél,kalcium Sandoz
2012. júl. 19. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!