Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Őszintén! Mennyit kiabáltok a...

Őszintén! Mennyit kiabáltok a gyerekeitekkel?

Figyelt kérdés
4 éves fiacskám, mostanában annyit veszekszek vele. Lelkiismeret furdalásom van, mostanában állandóan "össze veszünk". Nálatok mennyire szoktak ilyen esetek lenni?
2012. júl. 19. 10:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én az utóbbi pár napba elég sokat..kialvatlan vagyok..és irtó türelmetlen a 18 hónapos fiammal..annyira bánom de tegnap délbemásfél órán át "altattam" és elgurult a gyógyszerem..rákiabáltam hogy feküdj le mostmár erre hozzámvágta a cumiját..kijöttem 5 percre megnyugodni ő addig bulizott a kiságyba..meg se hatotta..visszamentem és folytattuk ahol abbahagytuk,cumi kdib,anya érte megy,lefektet..ezt este megismételte..és ma reggel 5 kor ismét ébredt..szegénynek biztos rossz de hát emberből vagyunk vagy mi..Amugy Én aztmondom jobb az aki néha rákiabál a gyerekre mint az aki hakell ha nem veri a popoját vagy a kezét..valahogy ki kell ereszteni a gőzt mert különben nem megy...
2012. júl. 19. 11:06
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
2 éves a kisfiam, áldott jó természet, nem hisztis, és nekem is nagy a türelmem, ezért nappal még sosem kiabáltam vele. Amit nagyon rosszul viselek, az az, ha valamiért felkel éjszaka-hajnalban (nagyon kevésszer), nem éhes, nem álmodott rosszat, tehát nincs baja, csak "beszélgetni szeretne", ugrál, lemászik az ágyáról, stb. Ilyenkor előfordult már 3-4 alkalommal, hogy ha nem tudtam visszaaltatni, akkor kitört belőlem az álmos idegesség, és ráordítottam. (Ami persze pláne nem a legjobb megoldás az elalvásra.) Ilyenkor szegény elsírta magát, de legalább nekem ettől elszáll a mérgem, és bűntudattól sújtva, finoman, kedvesen álomba simogatom.
2012. júl. 19. 11:06
 13/19 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egy időszakom, amikor sokat kiabáltam. :( Nem vagyok rá büszke. De mostanában egyre kevesebbet. Ha kell, szigorúan szólok, szankciót helyezek kilátásba, ha másképp nem megy, de már ritkán kiabálok. Igazából nem tudom mi változott, talán a lányom is kezelhetőbb vagy én szoktam bele a helyzetekbe. Esetleg próbálj meg magnéziumot szedni, én magne b6 femina pezsgőtabit szoktam inni, már amikor nem felejtem el. 4 éves kislány anyukája.
2012. júl. 19. 11:33
 14/19 anonim ***** válasza:
5-ös: őszintén sajnállak, hogy itt éled ki a frusztrációdat. Nem tudom ezt a fantasztikus, bölcs mondatot honnan vetted, mi késztetett rá, hogy ide leírd, a kérdezőnek nem segítettél, csak megjegyeztél egy - minden bizonnyal - h.lyeséget. De tényleg őszintén sajnálom, hogy ez tesz boldoggá.
2012. júl. 19. 11:38
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

2,5 éves fiammal akkor szoktam kiabálni, felemelni a hangom, ha már 10-szer kértem valamire, és láthatóan a füle botját sem mozdítja. Azt hiszem, hogy az itt válaszolók többsége ezért kiabál, beállok a sorba. Néha már azt kérdezem tőle, hogy hall e rendesen, vagy menjünk a doktorbácsihoz, hogy megnézze a fülét, mert nem hiszem el, hogy ennyire szelektív a hallása! Ezen szoktam kiakadni de nagyon. Főleg azért, mert amúgy egy áldott jó gyerek, nincs hiszti, csak nyavajgás szokott lenni, de ezt is csak velünk, az apjával meg velem csinálja.

Amint a nagymamáknál vagy másoknál vagyunk, szófogadó, még nyafogás sincs, szépen beszél, öröm nézni, hogy "ő is az én fiam" :o) Már elfogadtam, hogy csak velünk ilyen, anyukám is mondta, hogy mi is ilyenek voltunk, minden gyerek ilyen.

Már nagyon hiányzik akár a nyafogása is, mert a héten mamázik, holnap megyünk érte. De anyósom is minden nap áradozik róla, szépen eszik, szépen alszik, szót fogad, meg lehet beszélni vele mindent.... csak nekünk kell kiabálni vele, hogy hallja amit mondunk... :o(

Én inkább azt nem szeretem, és van lelkifurdalásom, hogy a napunk másból sem áll, csak "ne csináld, ezt nem, gyere ide, vedd fel... " mindenféle utasítás, már nekem elég belőle, nem csodálom, hogy a gyerek sem veszi már fel, ha még egy utasítást mondok neki....

2012. júl. 19. 11:39
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

nem vagy egyedül

nekem három éves lesz a fiam,és volt egy nagyon kemény hónap,amikor minden nap kihozott a sodromból,de olyan szinten,hogy elviselhetetlen volt.szerencsére következetességgel sikerült túl lenni rajta.azért most is sokszor kinyílik a csipája,ilyenkor bünti van,ez átlag két naponta előfordul.most már eljutottunk odáig,hogy ha rászólok,érzi a hangomon,hogy nagyon mérges vagyok,és azonnal sírva kér bocsánatot.pl ma reggel összefirkálta a szekrényt zsírkrétával,mikor ezerszer megbeszéltük,hogy csak papírra rajzolhat,és abból is csak arra amit én adtam neki.de mihelyt kész volt a firkával,rájött,hogy rosszat csinált,mert azonnal megmutatta.aztán látta,hogy mindjárt robbanok,elkezdett sírni,és mondta,hogy bocsánat,többet nem csinálok ilyet,megígérem.és nem kellett kiabálni,mert már látta,hogy mérges vagyok

szóval ilyenek vannak általában.azért van néha ordítás is,de egyre ritkábban

2012. júl. 19. 12:58
 17/19 anonim ***** válasza:

változó

van h hónapokig nem kell elég csak csúnyán nézni

van h egész nap :-) pár napon keresztül

hangulat és gyerek függő

3 van : 10 7 1,5 évesek

2012. júl. 19. 14:11
 18/19 anonim ***** válasza:

Na és a mai napra a koronát leírom, hogy hiába a szép beszéd.

Vendéget várunk, itt lesz pár napot, és estére terveztem a takarítást, látszódjon még reggel, itt volt takarítva.

Szépen haladtam, eljutottam a felmosáshoz, amit a kicsiknek a kiságyban kell eltudni, kivárni.

No a fiam rávetette magát a húgára, elkezdte piszkálni, persze a kicsi már üvöltött, a padló vizes, kértem szépen Őket, fejezzék be ne öljék se magukat, se az ágyat se az idegeim.

Aztán ezt egyre hangosabban. Végül a konyha mosása közben már azt hallgattam, hogy a lánykám keservesen visít Mamama után, amit a nagy direkt kidobott az ágyból... Ha a szobájuk felmosása közben 300szor nem szóltam rá...

És maradj nyugott:) Ne kajabálj a büdöskölkével:S

2012. júl. 19. 19:54
 19/19 anonim ***** válasza:
Lanfear, megértelek, de este a gyerekek mindig fáradtabbak, így türelmetlenebbek, szófogadatlanabbak (hú ez de nehéz szó). Szóval ha kivárták az egész takarítást és csak a felmosásnál szakadt el a cérna, az nem is olyan rossz.
2012. júl. 19. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!