Lehetséges hogy 2.5 éves lányomnak folyása van?
ma vettem észre a bugyiján egy vékony sárga csíkot,mintha folyása lenne.
de állandóan a nuniját túrja,hiába szólok rá/nem tudom erről hogy tudnám leszoktatni/,néha mondja hogy fáj meg viszket de nem sűrűn.
pár hónappal ezelőtt sokáig mondogatta h fáj a nunija és a hüvelye körül piros is volt neki,akkor elvittem orvoshoz a vizelete negatív volt,semmit kapott,a probléma viszont nem oldódott meg.
itt kaptam tanácsot hogy 2 napig canestennel vékonyan kenjen be reggel és este és használt is.
de a lányom azóta is állandóan a nunijába turkál,lehet hogy ezért kapott valami fertőzést megint?
és mit csináljak?
nem tartom valószínűnek hogy a doki akármilyen kezelést is fog rá javasolni!
Van külön gyermeknőgyógyászat, legalábbis nálunk. Viccesnek hangzik, de pont az ilyen esetek miatt van. (+ a korakamaszkor miatt )
Lehet h vmi visszatérő gombás fertőzés.
Székesfehérváron egyet találtam a dr.Deák aki gyermek nőgyógyász is,de ő csak magánba rendel,ezt tudom.
vajon egy vizsgálat mennyi lehet? 10.000?
őszintén megmondom fogalmam sem volt hogy van külön gyermek nőgyógyász/amikor nekem anno 11 évesen ilyen problémám volt,engem simán a kórházba küldtek a nőgyógyászatra,talán ezért se fordult meg a fejembe/
és amikor az orvos nem tett semmit a lányommal holott látta ő is hogy ki van pirosodva a hüvelye és környéke,akkor azon voltam valamit tennem kell,mert így nem maradhat,
így jött az ötlet hátha valakinek van már ilyesfajta tapasztalata ennyi idősen.
jövőhétre kaptunk időpontot és köszönöm a felvilágosítást hogy bizony létezik gyermek nőgyógyász :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!