A lányomnak folyása van. Mitől lehet ez?
Fertőzést akár a homokozóban is összeszedhet, ha pl. vékonyka bugyi+ kisnadrág van rajta.
Szerintem vidd el orvoshoz, az a biztos. (Esetleg telefonon kérdezd meg tőle, hogy mi a teendő)
Ha nem panaszkodik semmilyen fájdalomra, csípő vagy egyéb rossz érzésre, akkor nem lehet olyan nagy a baj, de azért jó utána járni.
21:55
Köszönöm a válaszodat! Itthon szokott csak homokozni, de csak kicsi homokozónk van, úgyhogy beleülni nem szokott.
Az elsö vagyok mégegyszer: mivel már négy gyereket felneveltem, ezért tudom, hogy ilyen esetben egy két éves gyereket orvoshoz kell vinni - nem pedig az interneten kérdezgetni, hogy mi lehet.
Mivel ilyen tüneteket sok minden okozhat, ezért távdiagnózis nem lehetséges.
De ha te ennyire bunkón reagálsz, akkor nem érdemled meg, hogy egyáltalán foglalkozzon veled valaki.
Mint mi nők,akárhol elkaphatta.
nekem a doki olyat is mondott ha pl a wc papír leesik a földre,visszateszed,és utána használja valaki attol is el lehet bármit kapni(de akár otthon is,hisz nem steril a kő)
de leeht csak felfázott kicsit a lányod nem?
22:04
Hát a felfázás az lehet, mert minap reggel tiszta pisi volt mikor ébresztettem... Nem ébredt föl szegény annyira bealudt, pedig már tiszta hideg volt a teste a pisis ruha alatt.
Első válaszolónak!
Ha négy gyereket felneveltél és te olyan profi vagy, akkor miért lógsz ezen az oldalon????!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!