A lányomnak folyása van. Mitől lehet ez?
Még egyszer az elsö vagyok: azért vagyok itt többek közt, mert van, aki a kérdéseire választ vár - és nem bunkó módon reagál. HA ITT CSAK olyanok lennének, akiknek fogalma sincs a gyerekekröl/gyereknevelésröl, akkor ki adna válaszat? Akkor csak "vak vezet világtalant" jellegü hülyeségek lennének a válaszok.
Más kérdés, hogy mindenkinek joga is van itt lenni, szerencsére nem kell a butáktól engedély rá.
OFF: Én annyira jókat röhögök azon, hogy, egymás számára vadidegen emberek mennyire kiakadnak a másik véleményén. Vicces, amikor osztják egymás. Mert ugye xy beszólt. :)))))))
Kedves kérdező! Kamillateés ülőfürdővel próbálkozhatsz, amíg orvos nem látja. Valószínűleg egy enyhe fertőzés. Minden jót! Gyógyuljatok meg!
Talán még olyan oka is lehet, hogy úgy fürdött a kádban, hogy nem mostátok ki előtte, így bármilyen fertőzés elérhette...
Jobbulást!
Sikerült eljutni orvoshoz?mit mondott?vagy javult a helyzet?kérlek ird meg és hogy mitöl volt ez nála!!Kiváncsi vagyok hogy egy ilyen kicsi mit és mitöl kaphat el.
Köszi(az egyik korábbi válaszoló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!