Erre varrjál gombot! Ovis kirándulás ad hoc jelleggel?
Idegrohamot kaptam ma reggel 7 órai kezdettel. Viszem a gyereket oviba, látom, ki van írva, hogy MA kirándulni megyünk a Margit-szigetre. ?!?!?!?!!?
Rajtam kívül minden szülő tudta, csak kizárólag nekem felejtettek el szólni a délutánosok tegnap, jellemző, ilyen az én formám. Regnap még semmi nem volt kiírva (hiszen ma ez állt a cetlin: MA, július 18-án kirándulni megyünk).
Többszörösen súlyos problémám van a dologgal.
- Haza kellett mennem uzsiért, hátizsákért, de ha elkések a melóból, az legyen az én bajom, ez a legkevesebb.
- A gyereket nem tudtam felkészíteni (3 éves), hogy hogyan viselkedjen, milyen lesz a kirándulás, hogy párban kell közlekedni stb.
- Alig aludt a kislány az éjjel, nem tudom, mi lesz vele egész nap, ugyanis:
- Délután kettőkor jönnek vissza, ezek szerint ott ebédelnek, gondolom uzsicsomagot, de mi lesz az alvással?!?!?!!? Éjjel is alig aludt és ő MINDENNAP alszik délután, szüksége van rá, és nem ő az egyetlen kicsi a csoportban! (Összevoont csoport van, meg amúgy is vegyes.)
- Végül: semmit nem írtam alá, hogy vihetik a gyereket!!
Légys szíves erre varrjál gombot! Mondd, hogy melyikünk a nem normális, én vagy a rendszer??
Utólag mág leesett pár dolog, pl meg kellett volna kérdeznem az alvás-dolgot, vagy mérlegelnem, hogy hazaviszem a gyereket, nem dacból, hanem a fentiek miatt, bár akkor akaratlanul őt is büntettem volna, így remélhetőleg csak nekem lesz bajom, amennyiben beleöregszem az idegeskedésbe. Legszívesebben kimennék utánuk a Margit-szigetre!!! Hogy lássam, minden rendben!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!