Erre varrjál gombot! Ovis kirándulás ad hoc jelleggel?
Idegrohamot kaptam ma reggel 7 órai kezdettel. Viszem a gyereket oviba, látom, ki van írva, hogy MA kirándulni megyünk a Margit-szigetre. ?!?!?!?!!?
Rajtam kívül minden szülő tudta, csak kizárólag nekem felejtettek el szólni a délutánosok tegnap, jellemző, ilyen az én formám. Regnap még semmi nem volt kiírva (hiszen ma ez állt a cetlin: MA, július 18-án kirándulni megyünk).
Többszörösen súlyos problémám van a dologgal.
- Haza kellett mennem uzsiért, hátizsákért, de ha elkések a melóból, az legyen az én bajom, ez a legkevesebb.
- A gyereket nem tudtam felkészíteni (3 éves), hogy hogyan viselkedjen, milyen lesz a kirándulás, hogy párban kell közlekedni stb.
- Alig aludt a kislány az éjjel, nem tudom, mi lesz vele egész nap, ugyanis:
- Délután kettőkor jönnek vissza, ezek szerint ott ebédelnek, gondolom uzsicsomagot, de mi lesz az alvással?!?!?!!? Éjjel is alig aludt és ő MINDENNAP alszik délután, szüksége van rá, és nem ő az egyetlen kicsi a csoportban! (Összevoont csoport van, meg amúgy is vegyes.)
- Végül: semmit nem írtam alá, hogy vihetik a gyereket!!
Légys szíves erre varrjál gombot! Mondd, hogy melyikünk a nem normális, én vagy a rendszer??
Utólag mág leesett pár dolog, pl meg kellett volna kérdeznem az alvás-dolgot, vagy mérlegelnem, hogy hazaviszem a gyereket, nem dacból, hanem a fentiek miatt, bár akkor akaratlanul őt is büntettem volna, így remélhetőleg csak nekem lesz bajom, amennyiben beleöregszem az idegeskedésbe. Legszívesebben kimennék utánuk a Margit-szigetre!!! Hogy lássam, minden rendben!!
Nem azért mondom, de nekünk még azért is alá kellett írnunk egy papaírt, hogy az ovin kívülre csak sétálás céljából elvihessék a gyereket.
Akkor egy kirándulásnál nem kell hozzájárulás?
Igazad van, én is fel lettem volna háborodva. Én biztos nem engedtem volna el a gyereket inkább otthon maradok és elviszem én kirándulni.
Bár, ha olyan munka van, akkor nem könnyű csak úgy szabit sem kivenni.
szerintem teljesen jogos hogy felháborodtál, igazad van. attól függően hogy a gyerek mit szeretne menne vagy nem menne, úgy engedném. A vezetésnek meg megmondanám a magamét.
Hál isten a mi ovink nagyon szuper, bármi van, már legalább 3 héttel előtte kiírják a faliújságra, küldenek levelet, vagy személyesen szólnak, hogy az ember fel tudjon készülni.
A tájékoztatás hiánya gáz.
De ahogy itt fortyogsz, az is. Lehet, mi csodaországban élünk, de a gyerekek 3 évesen már bőven tudják, hogy közlekedünk.
Ha megfogadsz vmit, ne arra neveld, hogy sokkot kell kapni, hogy ha vmi hirtelen új helyzethez kell alkalmazkodni, akkor csak puffogsz és nyavalyogsz.
őőőőő
Először nem olvasod el a kérdést, utána félreérted vagy félremegyarázod, most meg rám aggatsz mindenféle jelzőt és messzemenő következtetéseket vonsz le. Ó nem, ez tényleg nem gáz. Az gáz, hogy szeretném, ha nem ma reggel tudnám meg, hogy ovis kirándulásra megy a gyerekem.
Miből következtettél itt arra, hogy hogyan nevelem a gyereket? Esélyem nem volt bármit kimutatni előtte, hiszen ott hagytam az oviban. Azt meg nem tervezem, hogy megmutatom neki, amit itt írtam! Itt felnőttekkel beszélgetek (azt hiszem).
Lányok! Nem én pontoztalak le benneteket! Elnézést kérek a lepontozóbajnok nevében is!
És köszönöm a válaszokat, úgy látom, a túlnyomó többség egyetért velem abban, hogy nem ez a dolgok rendje és módja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!