Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen elfoglaltságot ajánlaná...

Milyen elfoglaltságot ajánlanátok egy 4 éves kislánynak?

Figyelt kérdés

Egy 4 éves kislányra vigyázok Spanyolországban. 4 dolgot tudok, amit lehet vele csinálni: festés, rajzolás, mese nézés (de csak az Arielt hajlandó), körömlakkozás. Még miket tudnék csinálni vele? Magyarul is beszél.

19/L

2012. júl. 17. 23:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Labdajátékok, biciklizés ha szereti, vagy játszótér, esetleg bújócska, énekelgetések.
2012. júl. 17. 23:46
 2/7 anonim ***** válasza:

Gyurmázás. Csinálj só-liszt gyurmát, neten találsz receptet!

Homokozás? Bújócska?

2012. júl. 18. 00:12
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát egy lakásban élünk, nem házban, itt meg nem lehet bújócskázni, homokozni meg akkor szokott ha lemegyünk a strandra. Azt nem írtam, de igazából benti elfoglaltság érdekelne, mert 11-től 3-ig nem nagyon megyünk ki a Nap miatt. Köszönöm válaszaitokat!
2012. júl. 18. 00:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Teaparty babáknak :) és egyéb szerepjátékok.

A foglalkoztatókönyveket is szeretik már ebben a korban,biztos ott kint is lehet ilyeneket kapni, de neten is találhatsz. Kifestők.

4 évessel már lehet (és kell is) társasjátékozni, csak nem tudom, hogy nálatok milyen játékok kaphatóak és mennyiért.

A puzzle-t is szeretik már ennyi idősen, és hasznos, fejlesztő játék :)

És OLVASS neki meséket!!!!

:)

2012. júl. 18. 05:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Főzőcskézés. Az enyém szereti, akár valamit csinálhattok igazi kaját is. Veszel egy pizzatésztát a boltban, többit szépen rádobáljátok, vagy melegszendvics.
2012. júl. 18. 07:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy hülyén hangzik, de én most hétvégén vigyáztam egy 8 és egy 4 éves kislányra. A kicsi azt élvezte, hogy labdázhat a szobába, és ha kő-papír-ollózok vele :D Semmi más nem kötötte le az ég világon, ha pedig nagyon nem bírsz vele, csendkirályozzatok :)
2012. júl. 18. 08:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Az én lányom azt a játékot szereti (négy és fél éves), amit úgy kell játszani, hogy:

- Látok a kicsi szemeimmel valamit, aminek színe kék, vagy a formája kerek stb.

A másik embernek pedig ki kell találni, hogy mit látunk. Fontos, hogy ott legyen a szobában és tényleg lássátok.

A főzőcskézés jó ötlet. Lehet szerepjátékozni. Boltosat, vonatosat stb. játszani. Gyárthattok játékpénzt, meg ilyesmiket.

Esetleg, ha van otthon gyöngyfűző, de ha nincs, akkor száraztésztát, először befestitek, majd szépen felfűzitek őket nyakláncnak.

2012. júl. 18. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!