Egészséges, szupinált gyerekcipő: Salus, Superfit, Supy+, Szupi, Szamos, Siesta, netán Maus stb? Melyikre szavazol és miért?
Nem, a Moci nem szupinált. Minimális harántemelő viszont van benne.
Nektek mindenképp szupinált kell?
Elvileg Gödöllőn gyártják, legalábbis a dobozán ez áll.
Mint már írtam, a lányomnak eddig leginkább Superfit cipőket, szandikat vettem, de ezzel is elégedett vagyok, ő is szereti.
Nemrég vettem neki ünneplősnek egy Asso márkájú szandit, hát többet nem fogja felvenni, az tuti. Még sosem törte fel lábbeli a lábát, de ez nagyon. A lábujján hólyag lett, stb.
A Mocit csak játszósra vettem, meg itthon rohangálni benne, hát úgy is néz már ki. De annyira szereti, hogy mindenhova csak ezt akarja felvenni. :)
Ha tudtok, próbáljatok fel a lábára egyet, hátha nektek is beválik. Ár-érték arányban szerintem szuper!
Szamos cipő. Supinált talppal vagy hagyományos talppal, széles lábra vagy keskeny lábra.
Sok cipő márkát kipróbáltam mielőtt a Szamos cipő forgalmazása mellett döntöttem. Most már szinte csak Szamos cipő van az üzletemben. Miért?
- Nem szeretnék 2 cm-rel nagyobb cipőt ajánlani szegény gyereknek csak azért mert széles a lába vagy magas a lábfeje.
- TOP minőség. Gondolok a bőr minőségére és a kivitelezésre.
- Minimális minőségi reklamáció. Vevők elégedettek.
És még sorolhatnám.
- Utoljára, de nem utolsó sorban: magyar cipő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!