Melyik jobb gyerek?
Ha arra gondolsz, hogy melyik nemű gyerek a könnyebben kezelhető, akkor általában a lány. Nem mindig, de az esetek többségében. És ez NEM nevelés kérdése, a fiúk alapból elevenebbek szoktak lenni (ismét a nagy átlagról beszélünk.)
A gyerekek bizonyos alaptermészettel születnek, ami már egészen pici csecsemőkorukban látszik. Ezt a klasszikus értelemben vett neveléssel nem lehet megváltoztatni, legfeljebb idomítással. És nem is kell. Régebben én is lányt akartam, aztán az első gyermekem egy hihetetlen eleven kisfiú lett. Most kétéves, igazi többemberes gyerek még mindig, de hatalmas mennyiségű szeretetet kapok tőle, és eszméletlenül jó fej, jó humorú kisfiú. A második kislány, ő még csak 3 hónapos, már most látszik, mennyire más típus, kis finom, nyugodt, igazi kislány. Ő a szívem másik csücske. :)
Köszi a válaszokat mindenkitől!:)
Amúgy az én unokaöcsém olyan mint az ördögök,de viszont a barátnőm öccse olyan aranyos kis nyugodt, szófogadó de azért huncutka:--) De a kislányok jobban nevelhetőek!:--) Bár van amelyik nagyon hisztis,nyávogós.
köszi mindenkinek aki írt:) Igen minden gyerek más..
de ha egy 2-3 éves kisfiú már most verekedős vagy ilyenek milyen lesz 16-17évesen?
Szerintem általában a lányok kezesebbek, viszont ha egy lány rossz, akkor rosszabb ezer fiúnál is!
Nekem lányom van és mindig is lányt szerettem volna, nem is tudom elképzelni, hogy fiam legyen. Ugyanakkor sokkal rosszabb, mint a keresztfiam, vagy az unokaöcsém. De annyira okos, olyan erős akarata van, független személyisége, annyira kifejezi a szeretetét és már most látom, hogy könnyen fog boldogulni ebben a világban - ahol nem éppen a szófogadó embereknek áll a zászló...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!