Milyen egy hiperaktív gyermek? Honnan lehet felismerni?
Ennyit tudok segíteni!Egyébként mennyi idős a gyereked, és miből gondolod, hogy hiperaktív?
Én is mindig azt mondtam, hogy hiperaktív a lányom, de minden doki és szakértő azt mondja, hogy csak elevenebb a korosztályánál...
Kb nálunk is ilyen tünetek vannak társítva éjjeli "rohamokkal", amik pavorhoz hasonlítanak.
Az én gyerekemre az jött ki a teszttel, valszeg nem az. Na de a 3évesek mérföldkövénél ha olvasom van pár hiányossága, vagy ilyen "ciklikus" dolga. Pl néha olyan keserves sírást rendez, ha "lepasszolom", máskor meg úgy otthagy, vagy a nyálzás, utál rajzolni, süket ha kérek tőle valamit, de ha épp nagyon jó a kedve, akkor meg megteszi, és képes megcsinálni ezeket is.
Szakembernek kéne elvinni a kicsit, a kis dacosokat nekünk elemezni:(
De amit írtál nem egy sétagalopp nálatok sem.
Megcsináltam a tesztet, az jött ki, hogy valószínűleg hiperaktív.
Eddig ez meg sem fordult a fejemben,ugy gondoltam, hogy gyermekem az átlagnál nehezebben kezelhetőbb, elevenebb gyerek.Ma megkérdezte egy anyuka, aki most látta először a lányomat, nem ismerjük egymást, fél órát töltöttünk el együtt egy üzletben, ezalatt figyelte a lányom viselkedését, és beszélgettünk, és megkérdezte, hogy véletlenül nem-e hiperaktív.Szóval most elgondolkodok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!