Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Sok "Aranyköpése" beszolásai...

Sok "Aranyköpése" beszolásai vannak a gyerekednek/gyerekeiteknek?

Figyelt kérdés

Az én kisfiam 2,5éves még nem tud egy mondatot kimondani,de darabonként kimagyarázza,és már így is sok vicces dolgot tud mondani,már alig várom,hogy beszélni tudjon rendesen és mondja majd az "aranyköpései"beszólásait!:-)))

A kérdésem az,hogy a ti gyerekeiteknek is vannak "aranyköpései"beszólásai és elmesélnétek nekem pár jó vagy éppen kínos sztorit??

2009. júl. 13. 13:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van egy iszonyú kínos sztorim!Elmentünk egyszer strandra a sógornőmék meg mi.Össz 6-an voltunk.Én nem mentem bele a medencébe mert épp menstruáltam.A lányom ezt tudta mert szokása volt bejönni utánam a mosdóba.El mentünk kávét inni a gyerekek meg fagyiztak.Gyorsan szóba tud elegyedni az én lányom akárkivel legen az idegen vagy ismerős.A mellettünk lévő asztalnál egy fiatal pár volt és azokkal kezdett el társalogni.Egyszer csak megszólal,hogy az én anyukám nem jön be a vízbe mert vérzik a pu@cia.AMindketten rám néztek én minden színben pompáztam olyan zavarba jöttem a családtagjaim meg fogták a hasukat a nevetéstől.

Iszonyú kellemetlen volt..:D

2009. júl. 13. 14:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
14:40 vagyok.Az kimaradt,hogy 3 éves volt akkor a lányom.
2009. júl. 13. 14:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló kínos sztorink: a kisfiamnak, mindíg mondtuk, hogy ne szaladjon, mert olyan nagyot fog esni mint a ház. Egyszer, amikor az apjával fürdött nyugtázta, hogy apának nagyobb kukija van, mint neki.

Ő ezt a két "nagy" dolgot (kukit, esést) összerakta, és egyszer séta közben szólalt meg (persze a legnagyobb tömegben), hogy "apunak nagy kukija van, mint a ház"!!

A másik, ilyesmi, hogy: nagyon szeretik az apjával a húst, és megbeszélték, hogy ők ragadozók, azért esznek ennyi husit. A tv-ben hallotta, hogy a ragadozók vadállatok! Na ezt is okosan összerakta, és a buszon kezdte el mondogatni, hogy apa egy vadállat!!

A következő buszmegállóban leszálltunk...

2009. júl. 14. 15:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Bocs az off-ért, de az utolsón könnyesre röhögtem magam :))) Már alig várom a hasonló sztorikat a kisfiammal :))
2009. júl. 14. 23:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Jajjj,nagyon jó a sztory,itt is látszik,mennyire határtalan a gyermeki képzelőerő!Most 8 hetesek vagyunk de már én is nagyon várom a hasonlókat!

Sok boldogságot nektek!

2009. júl. 15. 08:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Az én fiam 3 éves,lent voltunk az udvaron,nagy meleg volt.

Erre odabök a papa felé,és beszól neki:Te Haver,hozzak neked egy sört?

Annyira nevetett mindenki,ő meg nem értette,neki természetes volt,és még meg is magyarázta:Látom szomjas vagy!!!!

2009. júl. 15. 19:41
 7/7 anonim ***** válasza:
96%
4 éves a kislányom. Együtt alszunk így sokszor néz velem tv-t.Celeb vok ments ki innen.... Pákó és a nótája:ákálámágó.... néha énekelte. Aztán a kis kakasos meséből hozzátette a bő bugyogót is . Elmentünk a Campónába, a C&A.ba, míg nézelődtem ő hangosan rázendített:ákáláámgóóóóó bőbugyogóóóóóóó. Szakadtak az emberek a röhögéstől.......
2009. júl. 17. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!