Ismerősünk gyereke 4 éves, enyém 14 hónapos, és ha együtt játszanak mindig elveszi az enyém játékát, mit tegyek?
Nem csak elveszi, de kiabál vele, és néha el is löki,és olyan irigy, a saját házunkban a saját játékait nem adja neki oda.
Már én is rákiabáltam,mit képzel, de az anyját nem nagyon izgatja, nem is mindig szól rá. Néha olyan szemtelen a kicsivel, legszíveseben rácsapnék,mi a megoldás?Pedig ovis már, hiszen 4 éves, tesója nincs, az oviban pedig osztozni kell, nekem kellemetlen már rászólni, de nem hagyom, hogy a fiamat bántsa, aki csak 14 hónapos. Próbáltam utalni rá, hogy meg kéne nevelni a gyereket, de nem igazán foglalkoznak vele. Barátságunkat nem szeretném felrúgni,akkor mit tegyek?
Én először az anyukával beszélnék, őszintén, hogy ez nagyon zavaró. Ha tényleg barát, akkor nem fog megsértődni, ha mégis, akkor legalább megoldódik a gond; na jó, most ironikus voltam.
Nyugodtan legyen fontosabb a saját gyereked jó közérzete, mint a másé.
Ha anyuka vállat von, akkor szólj rá te a nagyra, nem kiabálva, hanem felnőtt módon, hogy hagyja abba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!