Normális viselkedés ez amit a kislányom csinál, vagy ő extra hisztis? Tudom hogy a dackorszakban van, de minden gyerek ilyen ebben az időszakban?
Figyelt kérdés
2éves 4hónapos,már egy ideje a dackorszakát éli. Amit ma csinált az kissé megijesztett. Nem hagytam neki valamit,ezért olyan de olyan csúnyán nézett rám,rendesen félelmetes volt. Tépte a haját,konkrétan kitépte a hajgumit. Két kezével megfogta az arcát és veszettül elkezdte forgatni,majd levágta magát a földre,és torka szakadtából visított,közben a derekát meg-meg emelte majd a földhöz csapta. Ha rászóltam üvöltötte hogy neeem. Rendesen bevörösödött,és taknya-nyála egybefolyt.2012. júl. 8. 23:38
11/13 A kérdező kommentje:
Arra senki nem válaszolt hogy ez normális viselkedés e??? Minden gyerek ilyen ebben a korban ha valami nem tetszik?
Én nem szoktam figyelembe venni a hisztijét,csak utálom ha közben bámulnak!:(
2012. júl. 9. 12:48
12/13 anonim válasza:
3-as válaszolóra hallgass!! neki van igaza, úgy kell csinálni!
egyébként ő válaszolt a kérdésedre. első mondatát olvasd.
én csak ismételni tudnám.
13/13 anonim válasza:
Kedves kérdező! Egészen pontosan a 3. válaszban kaptad meg a választ, mégpedig tőlem! Miszerint "normális". A szó azon értelmében, hogy létező, nem egyedüli, nem kóros. Van aki látványosan, intenzívebben, van aki kevésbé látványosan esik át ezen a korszakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!