Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 éves gyermeked este, hogy...

3 éves gyermeked este, hogy alszik el?

Figyelt kérdés
2012. júl. 8. 21:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
36%
lefekszik és becsukja a szemét
2012. júl. 8. 21:29
 2/14 anonim ***** válasza:

Az enyém nehezen.

De sajnos mindig is rossz alvó volt, egyébként én is.

Legtöbbször mellette ülök egy kicsit, mesélek neki, aztán csendben maradunk és úgy elaszik.

2012. júl. 8. 21:32
 3/14 anonim ***** válasza:
Mellé fekszem, fogja, morzsolja a fülem, 10 perc alatt így be alszik.
2012. júl. 8. 21:38
 4/14 anonim ***** válasza:
Mellettem cumival.
2012. júl. 8. 21:55
 5/14 anonim ***** válasza:
Már nagylányosan alszunk el egy ideje. Befekszik az ágyba,rövid mese,aztán kijövök ő pedig szepen elalszik.
2012. júl. 8. 22:11
 6/14 anonim ***** válasza:
Még nincs 3, de dob puszit mindenkinek, bemegy a szobájába, lefekszik, én betakarom, megfogja a cumiját (csak szorongatja), elköszönök és alszik.
2012. júl. 8. 22:12
 7/14 anonim ***** válasza:
Betakarom, adok neki puszit, jó éjt kívánunk egymásnak, kijövök és alszik.
2012. júl. 9. 06:28
 8/14 anonim ***** válasza:
Közös szobában alszanak az öccsével és újszülött hugával, este körém gyűlnek az ágyon, mesélünk, aztán lefekvés, puszi és ott maradok velük, amíg elalszanak (10 perc) mert másként elkezdenek dumálni alvás helyett. :-))
2012. júl. 9. 06:58
 9/14 anonim ***** válasza:

3 éves korában még úgy aludt el ahogy előtte már két évvel is, kettőnk között a nagyágyban, és mikor elaludt bevittem az ágyába, ott aludt reggelig.

Aztán átrendeztük a házat, mi másik ágyba kerültünk apával, mondtam hogy oda nem tud közénk feküdni, az ágyában mellette maradok és mesélek ahogy szoktam. Szó nélkül ment a dolog, és most fél év után már pár hónapja ki is küld, hogy majd ő elalszik egyedül mese után, mert ő már nagylány. :-)

Van hogy délután, ha az öccsei alszanak és álmos, elmegy egyedül lefeküdni és elalszik.

2012. júl. 9. 07:19
 10/14 anonim ***** válasza:

Borzasztó nehezen. Mindent kitalál, csak hogy ne kelljen aludni. Nem volt soha jó alvó, de sokáig elaludt egyedül, nemrég egy betegség után kezdődött az esti harc.

Általában este 10 körül alszik el, reggel fél 7-kor kel, a bölcsiben 1 órát alszik.

2012. júl. 9. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!