3 éves gyermeked este, hogy alszik el?
Az enyém nehezen.
De sajnos mindig is rossz alvó volt, egyébként én is.
Legtöbbször mellette ülök egy kicsit, mesélek neki, aztán csendben maradunk és úgy elaszik.
3 éves korában még úgy aludt el ahogy előtte már két évvel is, kettőnk között a nagyágyban, és mikor elaludt bevittem az ágyába, ott aludt reggelig.
Aztán átrendeztük a házat, mi másik ágyba kerültünk apával, mondtam hogy oda nem tud közénk feküdni, az ágyában mellette maradok és mesélek ahogy szoktam. Szó nélkül ment a dolog, és most fél év után már pár hónapja ki is küld, hogy majd ő elalszik egyedül mese után, mert ő már nagylány. :-)
Van hogy délután, ha az öccsei alszanak és álmos, elmegy egyedül lefeküdni és elalszik.
Borzasztó nehezen. Mindent kitalál, csak hogy ne kelljen aludni. Nem volt soha jó alvó, de sokáig elaludt egyedül, nemrég egy betegség után kezdődött az esti harc.
Általában este 10 körül alszik el, reggel fél 7-kor kel, a bölcsiben 1 órát alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!