Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 évessel Németországba...

2 évessel Németországba hogyan a legjobb utazni?

Figyelt kérdés

Autó:meg lehet állni,de hosszú az út

Vonat:éjszaka is lehet utazni,és ha elalszik,akkor viszonylag rövidnek tűnik neki az út

Repülő:gyors,de át kell szállni

Busz:kizárva!

Így,hogy még nem utaztunk ezeket gondolom róluk.

Freiburgba mennénk békés megyéből. 1200km

Tapasztalatok,hogy hogy bírják a kicsik?Ötletek,hogy hogy tehető elviselhetővé az út?

2012. júl. 7. 16:39
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ha vonattal mennétek, akkor is át kéne szállni. Magyarországról megy Karlsruheba repülő, onnan Freiburg nincs olyan messze, megy busz. 2 éves lányomnak horror volt az autózás, azóta utál kocsiba ülni.

A vonat jó lehet, mégis többet tud mozogni, bár úgy is 10-12 óra az út.

Mi legközelebb repülővel megyünk.

2012. júl. 7. 16:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Igaz, a kislányom csak 10 hónapos volt, de rettenetes élmény volt neki és nekünk is az autózás. Hazaérkezés utáni napokban zokogott, ha be akartam tenni a kocsiba. És őt ismerve, most, 2 évesen még rosszabb lenne, bár ő egy igazi örökmozgó. Én repülővel, esetleg vonattal mennék. Ha mégis autó, legyen valaki, aki mellette ül, szórakoztatja, nézegeti vele kedvenc mesekönyvét, ilyenek.
2012. júl. 7. 21:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Én a fiammal 1,5 évesen jöttem ki először autóval.Anyu ült mellette és elszórakoztatta.Amikor még ilyen kicsik nem annyira viseli meg a hosszú út.Most 4 éves azóta már hozzászokott ha megyünk haza,de nem könnyű lekötni a figyelmét.Többször megállunk egy kicsit szaladgál és megyünk tovább.Mi egyszer utaztunk éjszaka és azt mondom soha többet mert azt hittük,hogy majd aludni fog mert ugye éjszaka van de szegénykém végig szenvedett.Szerintem nappal induljatok és akkor még tud nézelődni is.Vonattal még nem voltunk az még egy jó ötlet de csak is nappal mennék.
2012. júl. 8. 09:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia! Mi vonattal mentünk, ez a legjobb szerintem a nem túl hosszú utazásokra, gondolok itt pl a 2000km alattiakra! Mert ez felett már bizony a repülő jöhetne szóba. Egyébként jól gondolod, amiket írtál. Amúgy most jobb az idő is, nincs az a nagy meleg, így célszerű éjszaka utazni, mert rövidebbnek tűnik az út. Ha viszont nappal mentek, akkor vegyél valami rajzolót Gyermekednek, színezőket, könyveket, amiket szeret, csak zenés dolgokra figyeljetek oda, mert mi a Railjet-el utaztunk, és nem lehet hangoskodni. Kényelmes, felállhatsz, leülhetsz, mászkálhatsz,vagyis jobb, mint autót vezetni pl. nem fáradsz el annyira. :) Remélem nem lesz semmi gond, jó utat kívánok!
2012. júl. 16. 11:23
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!Még írhattok,mert majd csak ősszel megyünk :) mindenki tapasztalata,véleménye érdekel.
2012. júl. 17. 11:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Az én fiam 1 éves volt amikor mentünk (1000 km-re) Nem volt vele semmi gond, pedig hozzáteszem már 2 hetes korától egyszer aludt délután és reggel 6-kor már fent volt. Mellette ültem, 3 óránként megálltunk (tisztába tenni, etetni). Mondjuk ő imád autókázni. Ha a te gyerkőcöd is szeret, akkor nem lesz vele gond. Az én fiam egyedül az autóba alszik még a mai napig is képes elaludni egy háromnegyed órás úton, pedig már 5 éves elmúlt. Amúgy most sokkal rosszabb. A hétvégén voltunk oda 300 km-re mentünk és minden félórában anya mikor érünk már oda? nagyon türelmetlen volt, kicsiként nagyon könnyen viselte. Bár amúgy ha megengedhetitek magatoknak akkor biztos repülővel mennék még átszállással is, hisz az ott van 3 óra alatt kb.
2012. júl. 18. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!