Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » S. O. S Mi lehet a baj? Fájna...

S. O. S Mi lehet a baj? Fájna a hasa? Felis van puffadva mit agyak neki hogy jobban legyen?

Figyelt kérdés
már régota napi2x híg széklete van de doki szerint ez még nem számit hasmenésnek ma elég nyügösen ébredt mindenért sirt 9 kor már elis aludt amit nem szokott mert álltalában 11-11:30 körül alszik el azóta már töbször is felsirt és a pociját fogta akkora a hasa mint egy lufi de nem annyira kemény reggel volt széklet híg kaki elalvás után vissza hányta a teát amit elalváskor ivott meg mit csináljak? adtam neki normaflort hátha jobb lesz már napok ota azt kapja a hig székletre
2012. júl. 6. 10:01
 1/9 anonim válasza:
orvost javaslom,ha van ügyelet akkor azt. :)
2012. júl. 6. 10:03
 2/9 A kérdező kommentje:
ennyire súlyos? énis gondolkoztam azon h orvost hivok csak ö volt már hasonló tünettel korházban és ezt szeretném elkerülni
2012. júl. 6. 10:04
 3/9 A kérdező kommentje:
párom most hivta ki a gyerekorvost és azt mondta h a puffadás a híg széklettöl van agyak neki továbbra is normaflort meg fájdalomcsillapitot esetleg még kammilla teát de azt nem szereti igaza lehet az orvosnak? nagyon aggodom :(
2012. júl. 6. 10:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Mindenképpen orvos,ha már volt kórházban is.Legalább is kérdezd meg telefonon a gyerekorvost,mert a híg széklet naponta kétszer,még bele fér,de ebben a melegben a hányás nem.Aluszékonyság is jelezhet valamit.Tudom milyen az amikor egy anya bármit csak kórház ne,de ha arra van szükség inkább szedd össze magad,hogy a kicsi jól legyen.
2012. júl. 6. 10:10
 5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod de amugy azóta nem hányt csak akkor álmába hányta vissza a teát
2012. júl. 6. 10:12
 6/9 anonim ***** válasza:

Az elmúlt napokban te tettél fel több hasonló kérdést is?

Ne haragudj, de már ott is írtuk többen, hogy a Normaflor nem csodaszer, adj neki BonoLac port, és vidd el gyerek belgyógyászatra.

Gondolom még a széklet-tenyésztést sem kértétek, pedig ha ilyen hosszú ideje fel van puffadva, híg a széklete és fájlalja a hasát, akor nyilván kezelésre szoruló problémája van.

Mellesleg a dokitokat sem értem, ilyen melegben sok kicsi kap hasonló vírust ( az én 2,5 éves fiam is otthon van emiatt a héten), miért nem figyel rátok jobban?

2012. júl. 6. 10:25
 7/9 anonim ***** válasza:
BonoLact pro kid helyesen
2012. júl. 6. 10:26
 8/9 A kérdező kommentje:
kedves utolsó a kérdéseket énis láttam de nem én tettem fel és én azért adok neki normafloert mert a bonolcact nem jo neki erös az ö gyenge pocijának a lactivtol meg kiütéses lesz
2012. júl. 6. 10:29
 9/9 anonim ***** válasza:

6. vagyok, akkor marad a beutaló a belgyógyászatra és az azonnali széklet-tenyésztés.

Ha már volt hasonló problémátok, akkor meg pláne nem várnék tovább.

2012. júl. 6. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!