Anyukak, ti bevonjatok gyerekeiteket a fozesbe? Ha igen, hany eves kortol?
FIam 13 hós, már segít.:)
amikor krumplit pucolok, ő mossa meg a krumplikat a vízben.:) (persze már én előtte megmostam, de jó pacsálni velük ebben a melegben.:)
Enyém is kb. 2 volt, maikor elkezdtük a tojás kikavarását, kevergetést, majd zöldborsó fejtést.
Érdeklődő, de azért ez nem olyan sűrűn igényelt elfoglaltsága. ha érdekli, bevonom, de külön nem szoktam hívogatni. Inkább mossa a matchboxokat a mosogatóban, mert az néha átalakul nálunk kocsimosóvá.
2,5 éves a kisfiam, nagyon szeret a konyhában sürögni.
Tojást felverni, tésztát a vízbe rakni, sajtot reszelni (apai felügyelettel), kruplit pucolni.
Szombaton csokis-meggyes piskótát sütöttünk, együtt választottuk szét a tojásokat, ő szórta a csokit a tetejére sb.
Sokat és hosszú ideig bírja a konyhában, van hogy elővesz két műanyag tálat, egy habverőt meg egy fakanalat, és 'főz' általában bundás kenyere, vagy palacsintát. :))
Kb. 1,5 éves kora óta rendszeresen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!