Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vajon mikor induljunk el?

Vajon mikor induljunk el?

Figyelt kérdés
Kislányom 5 éves jövő héten hétvégén mennénk Debrecenből a Balatonra nyaralni. Jól szokta bírni a hosszú autó utakat viszont nagyon meleget mondanak. Igaz klíma van a kocsiban. Szerintetek érdemes elindulni hajnalban, vagy ráérünk rendesen ébredés után (8 körül)? Mert az egyik kollégám 3 gyerekkel mindig éjszaka, hajnalban utazik és nekik ez vált be. Jah a szállást csak du 2-től lehet elfoglalni.
2009. júl. 10. 10:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem bármikor elindulhattok amikor kényelmes. Használd a klímát, csak ne fordítsátok magatokra és ne hűtsétek be a teret jelentősen, csak kellemesre, ez kb. a kint hőmérséklethez képest 5-6 fok
2009. júl. 10. 11:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem sem kell hajnalban indulni. Nem olyan "nagy" a távolság. Álljatok meg sűrűbben. Persze gyerektől függ, de én a 15 hónapos kisfiammal múlt héten dög melegben utaztam apukámhoz (egyedül!) 4 óra alatt megtettük, 1x álltunk meg fél órára. Lehet ahhoz kellene igazítani az indulást, amikor a kislányod egyébként is alszik. (vagy már nem is alszik napközben vagy csak ebéd után? -akkor viszont nem.) A kedvenc
2009. júl. 10. 12:35
 3/5 anonim ***** válasza:
... játék, könyv, nasi legyen kéznél :D
2009. júl. 10. 12:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi mult héten mentünk debrecenből Pécsre 16 hós babával. Pestig aludt, aztán játszott de a végét már nehezen birta sok volt az ülés pedig többször megálltunk. Balaton kb 3 óra annyit 5 éves gyereknek ki kell birnia még egyhuzamban is. Sok pihenőhely, benzinkút játszótér van utközben.
2009. júl. 10. 13:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Kibírja mert tavaly is voltunk és mi hamarabb lettünk nyűgösek mint ő:) Csak akkor egyáltalán nem volt meleg. De köszönöm mégegyszer:)
2009. júl. 10. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!