Mit gondoltok a zenélő biliről?
Ne a zene miatt akarjon ráülni, hanem a dolga végzése miatt.
Baromság a zenélős.
Mi egy simát vettünk és egy wc-szűkítőset.
15-hónapos és szobatiszta zenélős bilivel.
A másikra még nem ült rá,nem is akar. Magátol önszántábol lett szobatiszta.Imádja,ha a bili zenél,nehezen is száll le rolla.6 éves és 15 hós babi anyúja.
Biztos van akinél bevált, de én személy szerint pénzkidobásnak tartom, ráadásul elvonja a figyelmét is a lényegről.
Én kezdetben sima bilit használtam mindkét gyereknél, és mióta a kisebbik is elég ügyes és fel tud mászni, már wc-szűkítőnk van. Ezt jobban kedvelik, a biliben jelenleg egy maci lakik ;)
én még nem tartok ott, mert 10 hós a fiam, de ha ehhez a ponthoz érkezünk sem fogok neki venni zenélőset. lehet, hogy én vagyok nagyon "komoly" szülő, de az én elvem, tanulja meg, hogy a bili miért van. ne játéknak tekintse. ugyanúgy, ahogy az étkezést sem hagyom, hogy játék közben csinálja, pedig sokkal egyszerűbb lenne az adagot beletessékelni.
Na meg a másik, hogy félek kicsit attól, hogy mi van később. ok, rászokik a bilire a zenélés miatt. és utána? veszek majd zenélő wc-t? ha be kell adnom bölcsibe, visszük a zenélő bilit? vagy hogy lesz? én ezek miatt sem fogom neki megvenni.
Szia!
Függetlenül attól, hogy a bili zenél vagy sem, megosztanám Veled a tapasztalatom.
Bili és bili között van különbség! Én sem gondoltam volna, de a lányom igen.
1,5 évesen próbálkoztunk a bilire szoktatással, és az első bili nem jött be. Tök átlagos bili volt, semmi extra, DE túl nagy volt a lyuk, és nem támasztotta a hátát. Nem szerette, nem volt neki kényelmes, nem ült meg rajta (vágta a popiját oldalt). Kellett vennünk egy kisebb lyukátmérőjű bilit, aminek hátul a pereme jobba feljött, és jobban megtámasztotta. Ezt szerette, és hamar használni is kezdte, 3 nap alatt szobatiszta lett. (A 2. bili zenélt, de mi a formája miatt vettük meg. Nem vonta el a figyelmét a zene, sőt, megszerelte. Kivette belől az elemet, majd visszatette.)
Röviden ennyi!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!