Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen napvédőt ajánlotok?...

Milyen napvédőt ajánlotok? Extra érzékeny bőrre?

Figyelt kérdés
Mindenben csak gyógyszertári kencéket (fürdető, testápoló stb) használunk. Most bekente ..-es naptejjel, és kipattogott tőle. Szeretnék valami, irritációtól mentes krémet, vagy tejet amitől hátna nem lesz allergiás reakciója. Valaki tud ajánlani valamit?
2012. júl. 4. 10:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

7. vagyok

Ezek szerint nekünk is megfogta a ruhát. Egyszerűen nem értettem, mik ezek a sárga foltok a vadonás új, igaz direkt fürdőzésre vett, fehér pólókon. Ráfogtam, hogy made in China, azért sárgult be.

2012. júl. 4. 23:17
 12/13 anonim ***** válasza:

Én kérdeztem, hogy befogja-e a la roche a ruhát...:-)

Még most jut eszembe, hogy tavaly még vettem a Dr. Kelen 50+ Hipoallergén naptejet, az nem fogta be, viszont nagyon rossz a tubusa, állandóan ahogy kinyitottam jött orrán száján...az talán kicsit olcsóbb azért 150ml volt 1500Ft, de hamar elfogyott nagyon...

Én most megpróbálom az Avon kékes naptejét, mert az is bajom, hogy nem tudom, hogy jól bekentem-e mindenhol a gyereket. Ez olyan, hogy rákened, addig kékes, és ha felszívódott, akkor eltűnik a kékes szín.

majd írok, jövő héten jön meg, mert a lányomnak is érzékeny a bőre nagyon amúgy, mi is még a gyógyszertári cuccokat használjuk, pedig már 2 éves...

2012. júl. 5. 09:03
 13/13 anonim ***** válasza:
Most volt valamelyik újságban, hogy le van értékelve 3400-ft körülre, ha jól emlékszem.
2012. júl. 5. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!