Milyen napvédőt ajánlotok? Extra érzékeny bőrre?
7. vagyok
Ezek szerint nekünk is megfogta a ruhát. Egyszerűen nem értettem, mik ezek a sárga foltok a vadonás új, igaz direkt fürdőzésre vett, fehér pólókon. Ráfogtam, hogy made in China, azért sárgult be.
Én kérdeztem, hogy befogja-e a la roche a ruhát...:-)
Még most jut eszembe, hogy tavaly még vettem a Dr. Kelen 50+ Hipoallergén naptejet, az nem fogta be, viszont nagyon rossz a tubusa, állandóan ahogy kinyitottam jött orrán száján...az talán kicsit olcsóbb azért 150ml volt 1500Ft, de hamar elfogyott nagyon...
Én most megpróbálom az Avon kékes naptejét, mert az is bajom, hogy nem tudom, hogy jól bekentem-e mindenhol a gyereket. Ez olyan, hogy rákened, addig kékes, és ha felszívódott, akkor eltűnik a kékes szín.
majd írok, jövő héten jön meg, mert a lányomnak is érzékeny a bőre nagyon amúgy, mi is még a gyógyszertári cuccokat használjuk, pedig már 2 éves...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!