Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiamnak már az 5. normafloe...

Kisfiamnak már az 5. normafloert adtam be mégis megy még a hasa miért?

Figyelt kérdés
nem fog neki használni? vagy más a baja? doki javasolta ezt
2012. júl. 4. 10:05
 1/3 anonim ***** válasza:
A normaflore vagyis a probiotikum nem elsősorban azért van, hogy a hasmenést megszüntesse, lévén nem hasfogó. Azért van, hogy a hasmenés (baktérium, vírus) miatt megbolygatott bélflórát helyretegye. Egyébként a normaflore nem túl jó, mert nem tartalmaz sokféle hasznos baktériumot, ettől sokkal jobbak vannak, pl. Lactiv baby vagy pro+kid (mi ez utóbbit használjuk). A hasmenésre konkrétan próbáld meg a Smecta port (nincs jó íze, ezért necces, hogy megissza-e) vagy a széntablettát szokták javasolni, ami nem fogja meg a hasat, csak a rossz baktériumokat "összegyűjti". Ezáltal gyógyít.
2012. júl. 4. 10:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Mi is most álltunk át a Lactiv baby-re, és tényleg nagyon jó, csak annyi hogy az én fiam azt is Nurofenes adagolóból issza.........

Tegnap egész nap lázas volt, és kétszer híg, bűzös kakája volt, azonnal zuhanyozni kellett, kenődött mindenfelé.

Délután kapott Lactiv-ot és BonoLactot is (én is esküszöm erre, jó kis magyar termék), azóta láztalan és nem is ment a hasa többet.

2012. júl. 4. 11:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Próbálkozz természetes hasfogókkal: alma, főtt krumpli, sárgarépa, főtt rizs. Nem lehet, hogy a meleg miatt van, mert több a folyadék, és kevesebb a szilárd kaja, amit elfogyaszt. AZ én két éves fiamnak tavaly volt ilyen a kánikula idején. Probiotikumnak a Bonulact vált be nálunk, én Smectát 1szer adtam, 1 csomagot itattam meg 1 nap alatt, úgy hogy minden adag babateában kevertem egy keveset. Persze csak akkora adag volt a tea, amit egyszerre megivott. Az meg a diéta pillanatok alatt helyrehozta.
2012. júl. 4. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!