Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tepertőt ad a kisfiamnak...

Tepertőt ad a kisfiamnak /2éves 5hónapos/ a férjem! Nem baj, ha eszi?

Figyelt kérdés
Kb.hetente kétszer eszik a fiam tepertőt, csak a kisebbeket, ami nem zsíros annyira. Imádja! A férjem adott neki, azóta, ha az apja eszik és látja, ő is kér. Mit tegyek, hogy ne egye? Vagy nem lesz baja nagyobb korában a gyomrának? Azt ne írjátok ne egye előtte, mert önfejű és úgyis eszi. :-(
2012. jún. 25. 23:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
86%

Semmi baja nem lesz töle, ugyan olyan mintha vajjal vagy margarin bal megkent kenyeret kapna, zsír. Szerintem egészségesebb mint a Rama vagy bármilyen margarin.

Lányom 1 évesen nagyon szerette, és én is friss kenyérrel, paprika paradicsom, 1 hónapig sláger volt, utánna ráúnt.

Anyu mesélte anno gyerek koromban 1 évesen az abárolt szalonnát ettem reggelire dédimmel. Csak úgy csurgott végig a zsír az arcomon, le sem nyeltem, már nyitottam a szám :)))

2012. jún. 25. 23:25
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan már, miért lenne tőle baja? Kisfiam 2 éves lesz, és a mamájánál gyakran eszik házi szalonnás kenyeret, imádja :) A férjem pedig szereti a házi kolbászt, abból is szokott kapni a kisfiunk. Tepertőt is evett már. Sokkal egészségesebbek ezek, mint a bolti felvágottak vagy májkrémek. A kisfiunknak soha semmi baja nem volt a házi "disznóságoktól".
2012. jún. 25. 23:31
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Az én kislányom 27 hónapos,és ő is nagyon szereti.Semmi baja nem lesz tőle.
2012. jún. 25. 23:36
 4/16 anonim válasza:
100%
Már miért ne ehetné? Csak kapjon hozzá elég kenyeret, nehogy elrontsa a pocakját :)
2012. jún. 25. 23:50
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
2,5 évesnek dehogy baj!!!
2012. jún. 26. 00:26
 6/16 anonim ***** válasza:
Az én fiam szeptemberben lesz 3 éves, de már elég régóta eszik tepertőt, szalonnát, zsíros kenyeret, semmi baja tőle, imádja. Zsíros kenyeret tavaly nyáron kapott először, utána a többit...
2012. jún. 26. 07:11
 7/16 anonim ***** válasza:
Dehogy baj. Látnád, hogy a 1,5 éves kisfiam hogy eszi a házi füstölt szalonnát, és kolbászt. Képes magában enni, alig tudom mellé csempészni a kenyeret, hogy ne vegye észre. :D
2012. jún. 26. 07:50
 8/16 anonim ***** válasza:
Inkább a tepertőt egye, mint az előrecsomagolt felvágottakat, szalámikat. A fiam csak a mamánál szokott ilyeneket enni, havi egyszer, mikor ott vagyunk, de csak azért, mert én nem veszek a boltban ilyet, annak sem tuti az eredete. Én már az előrecsomagolt felvágottakat is csak legutolsóként veszem meg, és azt sem nagy kedvvel, belegondolva mik vannak benne. És sajnos egyre több van ilyen, így nincs is kedvem vásárolni menni sokszor....
2012. jún. 26. 11:22
 9/16 anonim ***** válasza:
2,5 évesen már mindent ehet. :)
2012. jún. 26. 11:27
 10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnyugodtam! :-) Felvágottakat nem eszik, csak és kizárólag a sága füstölt parizerjét, kockára vágva. Vajas kenyér, néha baromfis májkrém. Péksüti /pogi és társai/ őtt étel jobban megyeget. :-) és a tepertő módjával! :-) mégegyszer köszönöm a válaszokat! Szép napot nektek!
2012. jún. 26. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!