Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tepertőt ad a kisfiamnak...

Tepertőt ad a kisfiamnak /2éves 5hónapos/ a férjem! Nem baj, ha eszi?

Figyelt kérdés
Kb.hetente kétszer eszik a fiam tepertőt, csak a kisebbeket, ami nem zsíros annyira. Imádja! A férjem adott neki, azóta, ha az apja eszik és látja, ő is kér. Mit tegyek, hogy ne egye? Vagy nem lesz baja nagyobb korában a gyomrának? Azt ne írjátok ne egye előtte, mert önfejű és úgyis eszi. :-(
2012. jún. 25. 23:20
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
*főtt étel :-)
2012. jún. 26. 13:38
 12/16 anonim ***** válasza:

Az én 2 éves lányom is imádja! Tepertő, szalonna, hurka, kolbász... Igazi kis "paraszt" gyerek. :-D

A férjemet ha meglátja reggel, az az első, hogy megy a konyhába, és kiabálja, hogy szalcsíííííííííííí. Ilyenkor együtt reggeliznek.

Semmi baja nem lesz tőle!

Ha túrós tésztát csinálok, és sütök rá tepertőt, akkor kiválogatja belőle, és csak azt eszi meg. Hihetetlen, mennyire szereti!

2012. jún. 26. 14:38
 13/16 anonim ***** válasza:
Miért ne ehetne egy 2,5 éves gyerek tepertőt? Rendszeresen eszi és látod, hogy nincs tőle semmi baja, akkor miért a kérdés?
2012. jún. 26. 15:36
 14/16 A kérdező kommentje:
Attól félek, most már csak féltem, túl zsíros és később esetleg a kis gyomrának baja lehet. Mondjuk és gyomorfájós vagyok és anyukám állítja: "azért, mert öregapád szalonnával tömött egyéves korodba" :))) . Nahát ezért a félelem. :)
2012. jún. 26. 21:53
 15/16 anonim ***** válasza:
Én ha úgy látom, hogy "túl sok volt", adok neki egy fél almát utána.
2012. jún. 26. 22:02
 16/16 anonim ***** válasza:
3 éves volt a fiam, amikor a piacon sétáltunk. Fagyit szerettem volna venni neki,ő pedig meglátta a töpörtyűt, és inkább azt kért. Néni be akarta kötni a zacskót, ő meg rá szólt, hogy ne kösse be, mert most akar enni. Hazáig ette kenyér nélkül :)
2012. jún. 27. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!