Kismamák Ti viszitek ilyenkor a nagyobb gyereket oviba vagy otthon van ő is veletek?
Én vagyok aki viszi bölcsibe a fiát:)
Engem nem tud idegesíteni a pontozás, ha valakinek ez a legjobb szórakozása, hát lelke rajta:)
Persze gondolom azért lettem ennyire lepontozva, mert le mertem írni, hogy viszem a gyereket, miközben itthon vagyok, de az okokat a lepontozó nem látja:)
Pedig két héttel ezelőtt még dolgoztam, ezért ment értelemszerűen a bölcsibe, azt követő héten nyaralni voltunk, akkor nem ment, most meg itthon kell feküdnöm, a doki szerint naponta max. egy órát tehetek vehetek a lakásban több részletben - biztosan nagyon élvezné a 3 éves fiam, ha egész nap ülhetne mellettem:)
De az elvakult pontozók soha nem gondolnak bele, hogy esetleg más oka is lehet egy egy történésnek, csak az van a fejükben, hogy hűű, ez biztos kényelemből csinálja, jó sz@r anya, lepontozom, szégyellje magát:)
Ezt Gabka tudná leginkább megmondani, mert őt gyakran csak azért pontozzák le a válaszától teljesen függetlenül, mert kint a neve:) Szóval nem sok értelme van a pontozásnak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!