Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kismamák Ti viszitek ilyenkor...

Kismamák Ti viszitek ilyenkor a nagyobb gyereket oviba vagy otthon van ő is veletek?

Figyelt kérdés
2012. júl. 3. 11:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én vagyok aki viszi bölcsibe a fiát:)

Engem nem tud idegesíteni a pontozás, ha valakinek ez a legjobb szórakozása, hát lelke rajta:)

Persze gondolom azért lettem ennyire lepontozva, mert le mertem írni, hogy viszem a gyereket, miközben itthon vagyok, de az okokat a lepontozó nem látja:)

Pedig két héttel ezelőtt még dolgoztam, ezért ment értelemszerűen a bölcsibe, azt követő héten nyaralni voltunk, akkor nem ment, most meg itthon kell feküdnöm, a doki szerint naponta max. egy órát tehetek vehetek a lakásban több részletben - biztosan nagyon élvezné a 3 éves fiam, ha egész nap ülhetne mellettem:)

De az elvakult pontozók soha nem gondolnak bele, hogy esetleg más oka is lehet egy egy történésnek, csak az van a fejükben, hogy hűű, ez biztos kényelemből csinálja, jó sz@r anya, lepontozom, szégyellje magát:)

Ezt Gabka tudná leginkább megmondani, mert őt gyakran csak azért pontozzák le a válaszától teljesen függetlenül, mert kint a neve:) Szóval nem sok értelme van a pontozásnak:)

2012. júl. 5. 09:41
 12/12 anonim ***** válasza:
A lányok között 4 év és 4 hónap körkülönbség van. A kicsi tavaly januárban született. Mivel a nagyobbik eléggé féltékeny és hisztis volt, sokszor nem ment oviba, velem akart lenni. Nagyon igényelte a társaságom. Júniustól szeptemberig itthon volt, szeptembertől rendszeresen járt egészen idén júniusig. Itt nincs ovi, még összevont csoport sem, de ha lenne sem vinném, mert úgy láttam rajta, hogy bár szereti az ovit, nagyon fárasztó, és várja, hogy a húgával játsszon. :)
2012. júl. 31. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!