Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerinted háromnapos láz?

Szerinted háromnapos láz?

Figyelt kérdés

Hároméves lányom vasárnap estétől folyamatosan lázas, kivéve ha gyógyszer van benne. Akor 4-6 órára lemegy a láza, utána újból fel. Éjjel már hideg zuhany alá kellett tennem.

Tegnap egyből elvittem orvoshoz, csak annyit mondott, nem ad gyógyszert, csak csillapítsam a lázát, 39 fölött hűtőfürdő is kell. Nem tudom, miért nem kérdeztem rá, hogy végül is mire gyanakszik.

Sokan írják mostanában itt a gyakorin, hogy háromnapos láza van a gyereknek. Szerinted erre utal az állandó láz? Más tünete nincsen, csak egy nagyon enyhe orrfolyás.

2012. júl. 3. 09:14
 1/6 A kérdező kommentje:
Na banyek ezt kár volt leírni, mert máris megérkezett egy új tünet, a hasmenés.
2012. júl. 3. 09:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Van most valami hasmenéses vírus is.A kisfiam a múlt héten volt beteg,de láza nem volt.Minden esetre adj neki normaflort és sokat igyon.
2012. júl. 3. 09:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia,tegnap du.óta már 4szer volt lázas a fiam.38,8 es csak 37,8-ig megy,le neki.Nyugos,keveset eszik és iszik,néha ilyen attetszo valadek csorog magatol az orrabol,ha szivom nem jön semmi! Egyenlore nincs más tunet,kivancsi vagyok mit mond a doki du.jön ki.Én is erre a 3 napos lazra gondoltam egyből.Jobbulást!!!
2012. júl. 3. 11:30
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönjük. 2.: ez eléggé ugyanannak tűnik. Azóta nem volt nálunk fosóka, kopp-kopp-kopp. Ebből már nem lesz ovi a héten...
2012. júl. 3. 12:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a lányom a múlt héten volt beteg. 3 napig csak lázas volt (39,5 körüli!), de a lázcsillapító is csak 38-ig vitte le neki. A doki nénink mondta, hogy most nagyon sokan kapták el a HERPANGIA vírust. Lehet,hogy nálatok is ez fertőz. Ha a 4. napon nem jönnek ki piros pöttyök a kislányodon, akkor nem a három napos láz lesz.

Jobbulást!

2012. júl. 3. 13:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi neked is. Vol már herpanginánk, az hólyagos torokgyulladás, kórházba is kerültünk vele, 40.2 volt a láza, 15 hónaposan
2012. júl. 3. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!