Kislányom 2éves volt májusban. Ovi vagy bölcsi? Hogyan?
Bölcsibe nem vették fel a kerületbe túljelentkezés miatt...
Oviba még nem veszik fel mert év közben tölti a 2.5öt így a mini csop lehetne..de nem igen van év közbeni felvétel..
Átlag család vagyunk egy ovis kisfiúvalő sem a kerületi oviba jár de is túljelentkezés van így nem tudják felvenni a pici lányt év közben sem)ill átlag jövedelemmel rendelkezünk mind a férjem én szabimat töltöm mennék vissza dolgozni)albérlet mindemellett így babyszitter és magán bölcsi ovi nem jöhet szóba,,1 nagyszülő van aki elég idős beteges így rá nem tudom bízni...van ill volt valaki hasonló helyzetben?
Az önkormányzatnál hiába fellebbezek helyhiány van...mit tehetnék próbáljak másik kerületet?lehet felveszik?Ti mit csinálnátok?
Sikerült így valakinek?
Tapasztalatok?
Köszönöm!
Erről az évről már teljesen lecsúsztál, sajnos ezekre már előbb kellett volna gondolnod. Minden tanévre (szeptembertől jövő nyárig) április-május előre meghatározott hetében van csak beiratkozás. Ez vonatkozik a bölcsikre és az ovikra is. Ha nem vették fel és a fellebbezést is elutasították, akkor marad a magán bölcsőde, vagy a nagyszülő, vagy egyéb megoldások.
Én nem hiszem, hogy bárhol találnál év közben olyan helyet ahova csak úgy bemész, és beiratkozás nélkül felveszik a kislányod.
Sajnos előre körbe kell érdeklődni, hogy mennyi az esély a felvételre, ha kevés, akkor bizony be kell íratni 5 helyre is akár, hátha valahol sikerül. Ez nem csak a lakóhelyedhez közeli lehet, hanem a munkahely közelében is akár.
De utólag már hiába okos az ember:((
Sajnos túljelentkezés van még a 3 évesek sem férnek be,így nincsen ilyen picike mint kislányom.pedig próbáltam a vezetővel egyeztetni de nem tehet semmit)esetleg évközben valamikor talán,de hogy mikor azt nem tudja nem ígér....
Kisfiamnál még vegyes volt a csoport mini-kiscsoport volt,most évkezdéskor őket is szétbontják korosztály szerint..
így úgy néz ki nem lesz egyáltalán mini csoport.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!